ȘTIRI

Amon @ B’ESTFEST Summer Camp

In cei aproximativ 7 ani de activitate, Amon nu a fost atasat niciunui gen muzical anume, dar a fost in totalitate atasat muzicii. De aceea, coordonatele seturilor sale se schimba in functie de party, de locatie sau stare, trecand in revista genuri precum drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance. A mixat pe aceeasi scena cu DJ Marky, Andy Fletcher, Kormac, Matrix, Noisia si Bailey dar si impreuna cu artisti locali precum Bully, Snow, Phlo sau Dropdread. In prezent, Amon este DJ rezident al clubului The Ark, locatie care ii ofera posbilitatea si totodata provocarea de a aborda multiple genuri muzicale in incercarea sa de a fi un DJ complet.

Line-up Jagermeister Dance Arena:

21:00 Amon

22:00 — Limun & K-lu

23:00 — Snow

24:00 — Yuffa & Hardcore

01:00 — Nero

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iaba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrulB’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button