AMOFM transmite oferta locurilor de muncă vacante la nivelul municipiului București

17 feb. 2021
354 Afișari
AMOFM transmite oferta locurilor de muncă vacante la nivelul municipiului București

Potrivit datelor furnizate de cãtre agenții economici, în evidența Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncã București (AMOFM), în perioada 17 - 24.02.2021, sunt disponibile 2589 locuri de muncã vacante, din care 184 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 383 persoanelor cu studii medii, 1414 pentru muncitorii calificați și 608 pentru muncitorii necalificați.

AMOFM precizează că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informari cât mai corecte și actualizate AMOFM București va publica zilnic, pe site-ul instituției (www.anofm.ro – agenția AMOFM București), locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Menționăm că AMOFM București, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj si stimularea ocupării forței de muncă, modificată și completată ulterior, furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncã, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

AMOFM București face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

Printre locurile de muncă vacante, se numără: agent vânzări, tehnician electronică, operator vânzări telefon, proiectant inginer mecanic și lista continuă.     

Informațiile privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora se pot obține de la Agențiile Locale pentru Ocuparea Forței de Muncã.

Adresele de e-mail/ numerele de telefon ale Agențiilor Locale de Sector:

Cookies