ARHIVA B365

AMOFM anunţă 1.327 locuri de muncă disponibile în Capitală VEZI OFERTA

Potrivit datelor centralizate de AMOFM, până pe data de 9 iunie 2011, bucureştenii care se află în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru unul din cele 1.327 de posturi disponibile, anunţate de patronii din Capitală.

Astfel, muncitorii calificaţi au la dispoziţie 864 de locuri de muncă, din care 300 sunt numai pentru agenţi de intervenţie pază şi ordine. Patronii din Bucureşti mai caută 151 de lucrători comerciali şi 84 de confecţioneri îmbrăcăminte.

Pentru persoanele care au studii medii sunt disponibile 218 locuri de muncă ca agent de vânzări, operator vânzări prin telefon şi agent de asigurări.

Bucureştenii cu studii superioare pot opta pentru 169 de posturi, 79 din acestea fiind pentru directori de magazin. Sunt căutaţi, de asemenea, 14 medici specialişti şi 11 job-uri de juristconsult.

Cea mai slabă ofertă este pentru muncitorii necalificaţi, domeniu în care sunt scoase la concurs doar 79 de locuri de muncă, respectiv 30 de paznici, 12 muncitori necalificaţi pentru lucrări de demolări şi 12 ambalatori manual.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button