Amfiteatrul din Parcul Drumul Taberei e în reparații. Lucrările vor fi gata în două săptămâni, promite Primăria Sectorului 6

09 oct. 2023
1403 Afișari
Amfiteatrul din Parcul Drumul Taberei e în reparații. Lucrările vor fi gata în două săptămâni, promite Primăria Sectorului 6
| Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 le-a transmis cetățenilor că amfiteatrul aflat în Parcul Drumul Taberei a intrat în reabilitare. Pe lângă asta, administrația publică modernizează și alte zone din iubitul și tranzitatul parc din București.

PS6 repară amfiteatrul din Parcul drumul Taberei

În acest final de săptămână, Primăria din Sectorul 6 a început lucrările de reparații și de modernizare a amfiteatrului fără scenă din Parcul Drumul Taberei. Mai precis, lucrările constau în schimbarea placajelor din această arie:

Locul de distracție și întâlnire din Parcul Drumul Taberei a intrat în reparații. Se schimbă placajele, cu tot ce înseamnă structuri și sistem de prindere.

Administrația publică a transmis că aceste lucrări vor fi finalizate în două săptămâni, iar bucureștenii se vor putea relaxa din nou în zona respectivă.

Acestea nu sunt singurele lucrări ce au avut loc în parcul din Sectorul 6. Primăria le-a transmis cetățenilor că a fost schimbată și pardoseala de la podul mic.

De asemenea, sunt efectuate lucrări și în zona șahiștilor, pavilionul de lângă locul de joacă. Și aici, Primăria va schimba pardoseala.

Îmbrăcăm haine noi🙂 și vă oferim condiții pentru a vă plimba cu plăcere în unul dintre cele mai frumoase parcuri din București.

Noi străzi cu sens unic în Cartierul Brâncuși

Tot în această perioadă, PS6 va demarat un proiect de sistematizare a circulație din Cartierul Brâncuși. Lucrările vor fi începute de mâine, 10 octombrie 2023, și vor viza zona cuprinsă între:

  • Strada Valea Oltului,
  • Valea Doftanei,
  • Aleea Cumințenia Pământului,
  • Strada Valea Ialomiței.

Odată cu sistematizarea zonei, urmează să fie introduse și noi sensuri unice în Cartierul Brâncuși. Prin intermediul acestora, administrația publică dorește să fluidizeze traficul.

Proiectul de sistematizare al circulației prevede mai multe modificări, precum:

  • înființarea de noi treceri pentru pietoni,
  • montare stâlpișori flexibili, stâlpișori pentru delimitarea traficului pietonal,
  • instalarea limitatoarelor de viteză.

De asemenea, Primăria a anunțat că vor fi trasate și noi locuri de parcare.

Cookies