Amenzi usturătoare pentru încălcarea legii în Sectorul 2. La ce sumă ajung acestea

17 ian. 2023
283 Afișari
Amenzi usturătoare pentru încălcarea legii în Sectorul 2. La ce sumă ajung acestea
Amenzi usturătoare pentru încălcarea legii În Sectorul 2. La ce sumă ajung acestea. Sursa foto: Primăria Sectorului 2 - Poliția Locală - Facebook

În Sectorul 2 au fost date amenzi usturătoare pentru nerespectarea legii, anunță Primăria Sectorului 2 din București pe pagina lor de Facebook. Autoritățile fac demersuri pentru sancționarea oricărei nerespectări a legii.

Poliția Locală a Sectorului 2 oferă informații cu privire la sancțiunile ce au fost date în perioada 6-12 ianuarie 2023. Numărul total de amenzi a fost de 442, iar avertismentele au fost date în număr de 55. Valoarea acestora ajunge la o sumă care depășește 45.000 de euro, adică 223.895 lei.

Parcările din București continuă să fie o problemă reală și actuală. Sancțiunile primite de către șoferii care își lasă mașinile neregulamentar sunt pe măsură. Printre neregulile care au fost sesizate și amendate se numără și depozitarea deșeurilor în locuri nepermise, comerțul ambulant neautorizat și consumarea de alcool în spațiul public.

La ce sumă pot ajunge amenzile

Poliția Locală a Sectorului 2 anunță sumele pe care bucureștenii vor fi nevoiți să le scoată din buzunar dacă vor încălca legea:

  • refuzul legitimării: 1.000 de lei
  • fumatul în spații închise: 500 de lei
  • tulburarea liniștii locatarilor în intervalul orar 22:00-8:00: 500 de lei
  • atitudine obscenă sau injurii: 350 de lei
  • blocarea accesului în curte sau în garaj: 580 de lei
  • deșeuri depozitate în spațiul public: 500 de lei

Locuitorii Sectorului 2 al Capitalei sunt îndrumați să raporteze orice încălcare a legii la numărul de telefon 0219941 sau printr-un mesaj la adresa de e-mail [email protected].

Chioșcuri carte-presă neautorizate au fost demolate în Sectorul 2

În același timp, autoritățile susțin demersuri semnificative prin demolarea construcțiilor neautorizate, pe cale administrativă, a chioșcurilor de tip carte-presă, cu ajutorul ADP 2.

Chioșcurile din zona intersecției Bulevadrul Carol I cu Strada Armand Călinescu și din dreptul intersecției Calea Moșilor cu Strada Olari au fost desființate în data de 13 ianuarie.

Poliția Locală informează că aceste construcții provizorii ocupau spațiul public ilegal. De asemenea, făceau obiectul unei aglomerări fără precedent în mod zadarnic pentru că erau abandonate și neîntreținute. Acum, bucureștenii se pot bucura de trotuare mai libere. Poliția Locală a Sectorului 2 continuă să elibereze spațiul public de astfel de construcții.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies