Amenzi și roți blocate pentru bucureștenii care parchează pe trecerile de pietoni din Sectorul 4. „Regulile sunt pentru toată lumea!”

23 nov. 2022
421 Afișari
Amenzi și roți blocate pentru bucureștenii care parchează pe trecerile de pietoni din Sectorul 4.
Amenzi și roți blocate pentru bucureștenii care parchează pe trecerile de pietoni din Sectorul 4. „Regulile sunt pentru toată lumea!” | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Șoferii care lasă mașinile parcate neregulamentar, pe trecerile de pietoni din Sectorul 4 vor avea parte de amenzi și roți blocate. Primarul Daniel Băluță le-a transmis cetățenilor că indiferent de mașina condusă, legea se aplică pentru toți.

Amenzi și roți blocate pentru bucureștenii care parchează pe trecerile de pietoni din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, dorește să le insufle șoferilor din București respect atât pentru participanții la trafic, cât și pentru pietoni. În acest scop edilul a informat că șoferii care lasă mașinile parcate neregulamentar vor fi amendați și vor avea roțile blocate.

Regulile de circulație sunt valabile pentru toată lumea!

Nu contează ce mașină conduci, contează să ai respect pentru ceilalți participanți la trafic, dar mai ales pentru pietoni, a transmis Daniel Băluță.

De asemenea, primarul a publicat imagini cu două mașini ale căror proprietari au fost amendați pentru că au lăsat vehiculele fix pe trecerile de pietoni. Astfel că, traversarea în condiții de siguranță a pietonilor din zonă a fost blocată.

Iar acesta este doar unul dintre cazurile pe care colegii noștri le întâlnesc zilnic în teren.

Nimeni nu-și dorește nici să blocheze roți, nici să amendeze, însă derapajele precum cele de față nu rămân nesancționate, a mai transmis edilul.

ONG-urile vor să elibereze trotuarele de mașini

Trei asociații civile din Capitală vor organiza duminică, 27 noiembrie 2022, un protest în centrul orașului. Mai exact, acestea îi invită pe bucureșteni să ia parte la manifestația ce va avea loc la Piața Unirii.

De curând, PS4 a transformat un trotuar din zona respectivă în parcare cu barieră. Pentru acest edificiu Poliția locală a dat amendă.

Trei asociații civice vor organiza o manifestație publică în care clamează dorința de a avea trotuare sigure și lipsite de mașini. Aceste organizații, care strâng în jurul lor comunități de bucureșteni, postează cu o frecvență zilnică imagini din București în care surprind ocuparea trotuarelor de către vehicule.

Cookies