Amenzi peste amenzi în Sectorul 2. „Norocoșii”: cei care parchează pe spațiile verzi și cei care sparg semințe

23 oct. 2022
583 Afișari
Amenzi peste amenzi în Sectorul 2. „Norocoșii”: cei care parchează pe spațiile verzi și cei care sparg semințe
Amenzi peste amenzi în Sectorul 2. „Norocoșii”: cei care parchează pe spațiile verzi și cei care sparg semințe. Sursa foto: Digi 24

Poliția Locală Sector 2 a continuat verificările și controalele atât în parcurile și spațiile verzi din sector cât și în jurul acestora în ultimele zile. Astfel, amenzile acordate în ultima săptămână aproape au atins pragul de 10.000 de lei în cazul celor care au parcat pe spațiile verzi, dar și în cazul celor care lasă gunoaie și consumă semințe în parc.

În urma sesizărilor primite dar și a neregulilor observate în urma patrulelor de rutină, agenții din cadrul Poliției Locale Sector 2 au verificat mai multe parcuri și spații verzi din sector. Cele mai multe reclamații au fost legate de numărul ridicat de persoane care consumă băuturi alcoolice în parcuri, care lasă gunoaie în urma lor sau care mănâncă semințe și lasă coji în urma lor.

Amenzi peste amenzi în Sectorul 2. „Norocoșii”: cei care parchează pe spațiile verzi și cei care sparg semințe

Parcurile verificate de Poliția Locală în ultima perioadă sunt Parcul Icoanei, Parcul Ioanid și Parcul Țepeș Vodă, unde au fost amendate 10 persoane, cuantumul amenzilor fiind de 4.600 de lei. Potrivit agenților de poliție, zilnic sunt surprinse persoane de toate vârstele care sparg semințe în parc și lasă mormane de coji în urma lor, care beau băuturi alcoolice sau lasă ambalaje pe bănci și pe jos, deși coșurile de gunoi se află la doar câțiva pași distanță.

În acest sens, Poliția Locală a anunțat că va acționa împotriva acestor obiceiuri, va căuta să facă persoanele să realizeze că aceste activități duc la disconfortul celor din jur și produc mizerie în locuri care ar trebui să fie oaze de natură și liniște în oraș.

De asemenea, în cazul celor care parchează pe spațiul verde, Poliția Locală a declarat că aceste acțiuni sunt de „dispreț față de locuitorii Sectorului 2”, și a înmânat multiple sancțiuni în această săptămână.

„Disprețul este cu atât mai mare cu cât constatăm, că la o distanță mica de spațiul verde, există locuri de parcare libere.

Acțiunile zilnice din această săptămână au impus aplicarea a 24 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.800 lei pentru staționarea autovehiculelor pe spatiul verde”, a transmis Poliția Locală Sector 2 pe Facebook.

CITEȘTE ȘI

ANPC a amendat compania Electrica Furnizare cu 20.000 de lei. Firma este acuzată că nu a emis facturile clienților

Muzeul Municipiului București își deschide porțile. Primarul Nicușor Dan invită specialiștii din cultură și educație să propună expoziții și activități

Accident mortal în nordul Bucureștiului. Un motociclist și-a pierdut viața după ce s-a ciocnit cu o mașină

Cookies