LA MINE-N CARTIER

Amenzi pentru şoferii din Sectorul 4 care parchează neregulamentar. Ce a decis Consiliul Local

Consiliului Local a adoptat amenzi pentru şoferii din Sectorul 4 care parchează neregulamentar și ale căror mașini vor fi ridicate.

Amenzi pentru şoferii din Sectorul 4 care parchează neregulamentar. Consiliu Local al Sectorului 4 a adoptat, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre care prevede tarife de la 200 la 300 de lei pentru ridicarea şi transportul autoturismelor staţionate neregulamentar.

Conform proiectului de regulament adoptat, tarifele de ridicare şi de transport sunt de câte 100 de lei fiecare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone inclusiv şi de 150 de lei pentru cele cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone.

Tarifele de depozitare se stabilesc în funcţie de perioada de staţionare a vehiculului în depozit. În momentul aducerii vehiculului, se percepe un tarif de 100 de lei pentru 24 de ore, iar după această perioadă în funcţie de timpul de depozitare, câte 50 de lei pentru fiecare zi. Contravaloarea operaţiunii de depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore, începând cu data şi ora depozitării nefracţionat.

Acest proiect de hotărâre, vine într-o perioadă în care oprirea şi staţionarea neregulamentară a vehiculelor pe partea carosabilă sau în alte locuri interzise sunt tot mai frecvente pe domeniul public din Sectorul 4, iar consecinţele sunt suportate atât de participanţii la trafic, cât şi de ceilalţi cetăţeni.

În Sectorul 1 primarul Clotilde Armand a chemat poliția, marți, pentru a reclama că două mașini sunt parcate pe o trecere de pietoni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button