Amenzi pentru șoferii care au parcat pe un cunoscut bulevard din Sectorul 2 al Capitalei. Bonus: polițiștii au împărțit și puncte de penalizare

06 nov. 2021
7711 Afișari
Amenzi pentru șoferii care au parcat pe un cunoscut bulevard din Sectorul 2 al Capitalei. Bonus: polițiștii au împărțit și puncte de penalizare
Amenzi pentru șoferii care au parcat pe un cunoscut bulevard din Sectorul 2 al Capitalei. Bonus: polițiștii au împărțit și puncte de penalizare

Autoritățile desfășoară în București activități de prevenire a opririlor și staționărilor neregulamentare, iar de această dată au vizat un cunoscut bulevard aflat în Sectorul 2. Oamenii legii au dat amenzi de peste 8000 de lei și au împărțit și puncte de penalizare.

Amenzi pentru șoferii care au parcat pe un cunoscut bulevard din Sectorul 2 al Capitalei. Bonus: polițiștii au împărțit și puncte de penalizare.

Activitatea s-a desfășurat în săptămâna 1-7 noiembrie 2021 și a fost derulată de Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului București alături de Brigada Rutieră Bucureşti şi Poliţia Locală Sector 2.

Amenzi pentru șoferii care au parcat pe un cunoscut bulevard din Sectorul 2 al Capitalei

Polițiștii au acționat pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din București: Bulevardul Barbu Văcărescu din Sectorul 2, iar acțiunile au vizat șoferii care, în loc să folosească și să parcheze în parcarea mall-ului de vis-a-vis, ei parchează tot pe linia de tramvai. Culmea este că în zona respectivă există indicatoare rutiere care interzic parcarea pe linia de tramvai.

Recomandăm și: Arterele importante din București și Centura Capitalei vor fi legate de Autostrada A0. Cum? Prin drumuri radiale – unde se află și cât vor costa

Calea de rulare a tramvaiului se află în reparație, dar blocarea acesteia de către autovehicule, îngreunează traficul din București: împiedică deplasarea autospecialelor de intervenţie în caz de urgenţă şi riscul producerii de accidente crește.

Bonus: polițiștii au împărțit și puncte de penalizare

Măsurile sancționatorii pentru conducătorii autovehiculelor au fost aplicate gradual. Mai întâi, aproximativ o sută de șoferi care și-au parcat mașinile neregulamentar pe linia de tramvai, au primit atenționări date în scris, cu privire la încălcarea O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Mai apoi, polițiștii locali au început să dea amenzi șoferilor care au continuat să ignore indicatoarele rutiere de oprire şi staţionare neregulamentară din zonă. În total, conducătorii auto au fost amendați cu peste 8.000 de lei. Bonus: fiecare șofer amendat a primit și puncte de penalizare.

Recomandăm și: Au început lucrările de construcție a unui sens giratoriu modern în Otopeni. Cu ce este acesta diferit față de un giratoriu obișnuit

În București, autoritățile vor continua să desfășoare acţiuni de descurajare a conducătorilor auto care aleg să opreasca sau să staționeze neregulamentar în zonele cele mai aglomerate zone.

Cookies