Amenzi pentru șoferii care au parcat mașinile pe linia de tramvai

10 apr. 2021
350 Afișari
Amenzi pentru șoferii care au parcat mașinile pe linia de tramvai

Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București a dat 41 de amenzi pentru șoferii care au parcat mașinile pe linia de tramvai.

Un număr de 41 de șoferi au fost sancţionaţi în ultimele doua zile pentru că au parcat mașinile pe linia de tramvai.

Printre arterele vizate de poliţiştii locali s-a numărat şi Bulevardul Barbu Văcărescu, acolo unde calea de rulare a tramvaielor a devenit parcare publică.

”Masurile legale au fost dispuse gradual. Mai intai, pentru autovehiculele identificate ca fiind oprite sau staționate pe linia de tramvai, prin ignorarea indicatoarelor rutiere, agenţii P.L.M.B. au aplicat ,,atenționări” pe parbriz – pliante care indicau modul în care au fost încălcate prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Pentru că şoferii indisciplinaţi au continuat să ignore legea, poliţiştii locali au trecut la următoarea măsură coercitivă: amenda şi punctele de penalizare aferente. In total, agenții Poliției Locale a Municipiului București au aplicat, in zilele de joi si vineri,  amenzi in valoare de aproape 7.000 de lei. La aceasta actiune au participat si agenti din cadrul Politiei Locale Sector 2”, anunță Poliția.

Acţiunile Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București privind descurajarea șoferilor care aleg să staționeze sau să parcheze ilegal în zonele aglomerate ale Capitalei vor continua.

Cookies