Amenzi pentru restaurantele din București. Polițiștii au sancționat cu 90.000 de lei, în doar 3 ore, mai multe unităţi de alimentaţie

25 mart. 2021
160 afișări
Amenzi pentru restaurantele din București. Polițiștii au sancționat cu 90.000 de lei, în doar 3 ore, mai multe unităţi de alimentaţie

Polițiștii au dat miercuri seară amenzi pentru restaurantele din București în valoare de 90.000 de lei în doar 3 ore.

Amenzi pentru restaurantele din București în valoare de 90.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei COVID-19, date de poliţiştii din Bucureşti în trei ore.

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri seară, că în decurs de trei ore au fost verificate 127 de obiective economice, din sfera alimentaţiei publice, fiind constatate şi aplicate 56 de sanctiuni contravenţionale, în cuantum de 90.000 de lei.

Amenzi pentru restaurantele din București

 „Au fost vizate toate zonele din municipiu, mai mult sau mai puţin mediatizate, pentru că vrem să ne asigurăm că indiferent de zonă, de cartier, se înţelege că trebuie să respectăm câteva reguli simple: mască, distanţarea fizică, dezinfectarea mâinilor. Toţi vrem să revenim la o viaţă normală şi pentru aceasta trebuie să ne unim forţele, pentru că doar împreună putem reuşi. Obiectivul nostru, al celor implicaţi în verificări, nu este de a sancţiona, ci de a preveni, de a aminti şi reaminti aceste reguli, căci legea se aplică în litera, dar şi în spiritul ei”, au transmis, conform News.ro, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Cookies