Amenzi pentru mai multe supermarketuri şi vânzători din Piaţa Sudului

de:
16 iul. 2014
0 Afișari
Amenzi pentru mai multe supermarketuri şi vânzători din Piaţa Sudului

Astfel, conform bilanţului întocmit de Poliţia Locală Sector 4, în total au fost verificaţi 27 de operatori economici, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale totalizând 110.400 lei.

În alte 13 cazuri, poliţiştii locali au înmânat invitaţii reprezentanţilor unor societăţi comerciale, pentru a se prezenta la sediul Instituţiei, în vederea definitivării controlului de specialitate.

Totodată, a fost emisă dispoziţie de dezafectare pentru construcţia provizorie tip chioşc, amplasată în imediata apropiere a Pieţei Sudului, pentru că operatorul economic a realizat fără autorizaţie îngrădirea domeniului public din zonă.

Ulterior, Primarul Sectorului 4, însoţit de echipe de poliţişti locali, a efectuat verificări şi în cadrul unor supermarket-uri din zona şoş. Giurgiului, pentru neregulile constatate fiind aplicate amenzi în valoare de 40.000 de lei.

„Am dispus permanentizarea acestor controale, organizând echipele de poliţişti locali astfel încât să acoperim cât mai mult din teritoriul Sectorului 4, în special zonele cunoscute ca fiindde către vânzătorii ambulanţi. În acelaşi timp, prezenţa în teren, cât şi modul în care vor acţiona poliţiştii locali sunt menite să descurajeze orice tentativă a agenţilor economici de a eluda Legea. Iar eu voi verifica personal, la faţa locului, modul în care îmi sunt duse la îndeplinire dispoziţiile, iar cine va greşi şi nu-şi va face datoria, nu va mai lucra în cadrul Autorităţii Locale Sector 4. Mulţumesc cetăţenilor care mi-au semnalat, la rândul lor, nereguli în desfăşurarea activităţilor comerciale pe raza Sectorului 4 şi îi asigur că locaţiile la care fac referire vor fi şi ele verificate, exact atunci când cei culcaţi indolent pe ureche, cei care cred că pot ignora la nesfârşit prevederile legale, se vor aştepta mai puţin!”, a avertizat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4

Cookies