LA MINE-N CARTIER

Amenzi în Sectorul 2. Șoferii au fost sancționați pentru parcare neregulamentară

Șoferii care parchează neregulamentar în Sectorul 2 al Capitalei continuă să primească amenzi. Polițiștii au vizat zonele cu trafic intens.

Amenzi în Sectorul 2. Șoferii au fost sancționați pentru parcare neregulamentară. Poliția Locală din S2, Serviciul Circulație, a acționat în zonele cele mai circulate ale sectorului.

Amenzi în Sectorul 2

Șoferii care parchează neregulamentar au fost vizați de autorități. Principalele acțiuni desfășurate de polițiștii locali ai Sectorului 2, Serviciul Circulație, au fost în stația STB de la Mall Veranda. Aici, oamenii legii, au identificat o mașină care era oprită neregulamentar, iar șoferul acesteia a fost sancționat contravențional cu două puncte amendă – 290 lei și două puncte de penalizare, potrivit O.U.G. nr. 195/2002.

Polițiștii au acționat și pe Șoseaua Mihai Bravu, la intersecție cu Strada Chiristigiilor. Un șofer parcase chiar pe trecerea de pietoni. Din acest motiv, și acesta a fost amendat cu două puncte amendă – 290 lei și două puncte penalizare, conform O.U.G. nr. 195/2002.

Recomandăm și: Amendă de 30.000 de lei în Sectorul 2. Ce a descoperit Poliția Locală

Pe Șoseaua Ștefan cel Mare, numărul 39 ( pasaj către Lizeanu), doi șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea indicatorului rutier „oprirea interzisă”. Conducătorii auto au fost amendați cu suma totală de 580 lei și câte două puncte penalizare fiecare, iar pentru celelalte autovehicule aflate în aceeași zonă au fost aplicate înștiințări.

Șoferii au fost sancționați pentru parcare neregulamentară

Doi șoferi care staționau neregulamentar pe Șoseaua Colentina, nr. 26, au fost amendați cu suma totală de 580 lei și câte două puncte penalizare fiecare.

În intersecția dintre Bulevardul Lacul Tei cu Strada Doamna Ghica au fost date alte trei amenzi contravenționale în valoare totală de 870 lei și puncte penalizare pentru conducătorii auto care au parcat neregulamentar.

Pe Aleea Circului, polițiștii au depistat trei mașini care erau parcate pe spațiul verde și au demarat procedura de identificare și sancționare a șoferilor.

La intersecția dintre Strada Delea Veche și Strada Popa Nan existau două mașini parcate neregulamentar care împiedicau virajul troleibuzelor. Unul din șoferi a fost identificat și amendat de către autorități, iar pentru sancționarea celuilalt șofer a fost solicitat sprijin din partea Brigăzii de Poliție Rutieră pentru identificarea acestuia.

„Înștiințări au mai fost aplicate și pe autovehiculele depistate că erau parcate neregulamentar pe trecerea de pietoni de la intersecția str. Elev Ștefănescu cu str. Măgura Vulturului, precum și pe cele staționate neregulamentar pe str. Doamna Ghica.”, se arată în postarea făcută de Primaria Sectorului 2 – Politia Locala, pe pagina de Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button