ÎN BUCUREȘTI

Amenzi de sute de mii de lei date într-o singură lună. Radu Mihaiu face ordine în Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, declară că în luna februarie s-au dat 500 de amenzi, în valoare de 500.000 de lei, pentru aruncarea deşeurilor pe spaţiile publice şi 150.000 de lei pentru maşini abandonate.

„Am început curăţenia şi prin locurile publice. S-au dat amenzi, s-au dat multe amenzi. În luna februarie s-au dat 500 de amenzi, dacă nu mă înşel. Un total de 500.000 de lei pentru deşeuri, 150.000 de lei s-au dat pentru maşini abandonate. Deci, s-au dat multe amenzi şi facem curăţenie pe străzi, face şi curăţenie efectiv. Adică, am scos ADP-ul la treabă şi s-au scos sute de tone de gunoi din Insula Plumbuita şi din Lacul Plumbuita. Ştiu că unii dintre voi m-aţi certat că pe malurile lacului Plumbuita sunt mormane de deşeuri, dar mormanele astea de deşeuri sunt foarte greu şi periculos de transportat dacă nu se scurge apa din ele. Şi atunci ele au fost lăsate pe marginea lacului, să se scurgă apa, pentru ca apoi să fie luate şi duse la groapa de gunoi”, a arătat edilul într-o intervenţie live pe Facebook.

Potrivit acestuia, campania de curăţenie se desfăşoară pe mai multe planuri, fiind necesar un efort susţinut.

„Am început această operaţiune. În paralel mergem şi cu amenzi pentru cei care fac mizerie şi care lasă deşeuri necontrolate. Trebuie neapărat să facem curăţenie în Sectorul 2 şi o să facem acest lucru. Sigur, nu se întâmplă peste noapte. Nu o să avem după patru luni de mandat curăţenie cum ne-am dori cu toţii, dar curăţenia este un efort susţinut şi un efort pe care eu, cel puţin, îl voi face şi aveţi promisiunea mea că vom face curăţenie şi nu ne lăsăm până nu o să avem un sector 2 curat”, a spus el.

În februarie, Radu Mihaiu anunţa că a cerut Poliţiei Locale să intensifice controalele în teren privind spaţiile private neîngrijite şi că va începe curăţenia cartier cu cartier, primul obiectiv fiind Parcul Plumbuita.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button