Amenzi de peste 40.000 lei, pentru nerespectarea ordinii publice, în Sectorul 6

de:
13 nov. 2015
0 afișări
Amenzi de peste 40.000 lei, pentru nerespectarea ordinii publice, în Sectorul 6

Luna trecută, agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică.

În urma verificărilor făcute de poliţiştii locali au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 1.531 de persoane, au fost identificate 90 de persoane fără adăpost şi aplicate 279 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 41.400 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 1.959 de persoane, aplicate 685 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 11.232 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul, sancţiuni contravenţionale.

„Poliţiştii locali vor intensifica toate controalele dedicate asigurării ordinii publice şi curăţeniei în sectorul nostru. Vom sancţiona toţi agenţii economici care încalcă normele de curăţenie, dar şi cetăţenii care nu respectă normele de convieţuire civilizată”, a declarat primarul Rareş Mănescu, într-un comunicat de presă remis vineri.

Cookies