ȘTIRI

Amenzi de peste 25.000 de lei, pentru comercianții de lemn din Chitila

Cu această ocazie, poliţiştii Capitalei au controlat 12 societăţi comerciale şi au verificat 15 puncte de lucru, fiind constatată o infracţiune pentru evaziune fiscală şi aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii bucureşteni au indisponibilizat 128,858 mc de material lemnos, în valoare de aproximativ 52.429 de lei şi au confiscat 23,4 mc de material lemnos, în valoare de 9.360 lei.

În urma controlului efectuat la o societate comercială din Şoseaua Chitilei, sectorul 1, poliţiştii au constatat faptul că aici se comercializau mărfuri – material lemnos, fără documente de proveninţă şi fără a se evidenţia în contabilitate valoarea reală a sumelor de bani rulate şi încasate.
Tot la punctul de lucru al acestei societăţi, a fost depistat un autovehicul cu semiremorcă, în care se afla cantitatea de 23,4 mc de material lemnos având un document de însoţire ce nu corespundea cu situaţia de fapt, pe document fiind menţionat alt destinatar, marfa fiind, astfel, confiscată.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button