Amenzi de 68.000 de lei pentru cojile de semințe aruncate pe jos, în parcurile din Sectorul 6

23 iun. 2021
113 afișări
Amenzi de 68.000 de lei pentru cojile de semințe aruncate pe jos, în parcurile din Sectorul 6

De la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au dat amenzi în valoare totală de 68.000 de lei pentru cei care “decorează” aleile parcurilor cu coji de semințe.

Polițiștii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat, de la începutul anului și până în prezent, o serie de activităţi cu scopul respectării prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

Amenzi de 68.000 de lei pentru cojile de semințe aruncate pe jos, în Sectorul 6

Acţiunile au vizat depistarea, identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu menţin curăţenia pe domeniul public în special în Parcurile:

  • Marin Preda,
  • Crângaşi,
  • Păcii,
  • Timișoara,
  • Gorjului,
  • Drumul Taberei.

Astfel, în perioada menţionată, agenţii au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 68.000 de lei mai multe persoane surprinse în timp ce aruncau coji de seminţe pe domeniul public.

Cureți singur și primești doar avertisment

Au fost și cazuri în care unii dintre tinerii surprinși aruncând coji de semințe pe jos au cooperat cu polițiștii locali, în sensul că au dat curs solicitării acestora de a curăța singuri locurile respective. Aceștia au fost sancţionați doar cu avertismente.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control vor avea caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menţine curăţenia în Sectorul 6.

Sursă foto: Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6

Cookies