Amenzi de 27.000 de lei pentru beţivi, scandalagii şi cerşetori în Sectorul 3

de:
10 aug. 2011
2 Afișari
Amenzi de 27.000 de lei pentru beţivi, scandalagii şi cerşetori în Sectorul 3

Potrivit raportului de control întocmit de autorităţile locale, în prima săptămână din această lună, Poliţia Locală Sector 3 a aplicat amenzi în valoare de 27.050 de lei bucureştenilor care au fost prinşi că beau băuturi alcoolice pe stradă, precum şi celor care au făcut scandal şi au deranjat vecinii, dar şi persoanelor prinse la cerşit.

La acestea se adaugă încă 73 de amenzi aplicate vânzătorilor ambulanţi care nu aveau acte pentru marfa pe care o comercializau pe stradă. „Poliţiştii locali ai Sectorului 3 au organizat mai multe acţiuni de depistare şi sancţionare a comerţului stradal neautorizat, de îndepărtare a comercianţilor ambulanţi, precum şi de prevenire a activităţilor comerciale ilegale din zonele adiacente pieţelor şi marilor complexe comerciale”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 într-un comunicat remis la redacţie.

Nu au scăpat de sancţiuni nici căruţaşii, în acest caz fiind aplicate 15 amenzi în cuantum de 3.500 de lei.

Bilanţul făcut de Poliţia Locală Sector 3 arată că, în total, în prima săptămână din august, oamenii legii au dat 239 de amenzi contravenţionale de 102.150 de lei.

Cookies