ARHIVA B365

AMENINȚĂRI la adresa celui care a redat Herăstrăul bucureștenilor: „Ai grijă pe unde traversezi!”

La începutul anilor 2000, şapte hectare din Parcul Herăstrău au trecut din proprietatea statului în cea a rechinilor din imobiliare.

Pe acel teren se afla însă Clubului Nautic Universitar Sportul Studenţesc, iar în 2006, administratorul, Liviu Doară, împreună cu staff-ul clubului, a dat în judecată „Noul BTT” şi MTS, cerând anularea „Certificatului de atestare a dreptului de proprietate”, semnat în 1999 de Crin Antonescu. După aproape 10 ani, în mai 2015, a câştigat definitiv şi irevocabil, în beneficiul Primăriei Generale, cele şapte hectare ale parcului.

Foto: gandul.info

În această perioadă, aceștia l-au ameninţat, în repetate rânduri, cu moartea: „Vă daţi seama că nu e uşor, după ce ai avut în mână şapte hectare, să vină un neica nimeni şi să-ţi spună: . În tot acest timp, am avut parte de nenumărate astfel de ameninţări. Ultima, imediat după ce am câştigat procesul. Mi s-a atras atenţia că i-am deranjat pe băieţii cu foarte mulţi bani, şi că să am grijă ce fac şi pe unde merg. Hai să fim serioşi! Ce să-mi facă?!”, le răspunde Doară.

Citește continuarea pe gandul.info.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button