Amenințare cu cuțitul, o mașină furată și-un Crăciun în arest. Ore nebunești la doi pași de București

28 dec. 2020
13 Afișari
Amenințare cu cuțitul, o mașină furată și-un Crăciun în arest. Ore nebunești la doi pași de București

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi intrat într-o locuință din orașul Măgurele și ar fi amenințat proprietarul cu un cuțit.

Totodată, proprietarul ar fi oferit bărbatului cheile de la un autoturism cu care bărbatul a plecat de la locul faptei. În autovehicul polițiștii au găsit un cuțit cu care hoțul l-ar fi amenințat pe proprietarul automobilului.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, vineri, prin apel la 112.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Măgurele, iar din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi ameninţat cu un cuţit persoana vătămată şi i-ar fi sustras cheile autovehiculului, după care a părăsit locul fapte cu acel autovehicul. Poliţiştii oraşului Măgurele au depistat autoturismul sustras, circulând pe un teren viran, la o distanţă de aproximativ un km de locul faptei. Deşi echipajul de poliţie avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, bărbatul nu a oprit, continuându-şi deplasarea până la adresa de unde ar fi sustras autoturismul, acolo fiind imobilizat şi identificat de poliţişti”, se arată în comunicatul Poliției Ilfov.

Totodată, IPJ Ilfov precizează că Judecătoria a dispus arestare preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul suspectat.

Cookies