Amenințare cu bombă la o benzinărie din Sectorul 6. Autoritățile au intervenit de urgență

02 iul. 2022
437 Afișari
Amenințare cu bombă la o benzinărie din Sectorul 6. Autoritățile au intervenit de urgență
Amenințare cu bombă la o benzinărie din Sectorul 6. Autoritățile au intervenit de urgență. Sursa foto: Digi 24

Panică vineri seară într-o benzinărie din Sectorul 6 al Capitalei după ce o femeie a intrat în benzinărie și a amenințat că va detona o bombă pe care o are la ea. Angajații benzinăriei cu pricina au sunat la 112, iar la fața locului au venit mai multe echipaje de jandarmi, polițiști dar și o ambulanță.

Angajații unei benzinării de pe Bulevardul Timișoara din Sectorul 6 al Capitalei au trăit clipe tensionate în cursul serii de vineri, după ce o femeie a intrat în benzinărie și a amenințat că va detona o bombă care s-ar fi aflat asupra ei. Speriată, una dintre angajatele benzinăriei a sunat la 112 și a alertat autoritățile, care au venit de urgență la locul cu pricina.

Amenințare cu bombă la o benzinărie din Sectorul 6. Ce au declarat autoritățile

Potrivit comunicatului transmis de Poliția Capitalei incidentul s-a produs în jurul orei 16:10, acela fiind momentul când angajata a dat semnalul de alarmă care a fost preluat de Secția 25 Poliție. Femeia care ar fi amenințat angajații spunea că va amplasa dispozitive explozive pe care le are asupra ei în benzinărie și va arunca locația în aer.

La fața locului au venit atât polițiști din cadrul Poliției Capitalei, specialiști din cadrul structurilor precum SRI dar și echipaje de prim ajutor. De asemenea, pentru verificări specifice a venit și echipajul pirotehnic din cadrul Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS).

Ajunși la benzinărie, polițiștii au imobilizat-o pe femeie și au realizat perchezițiile de rigoare. Autoritățile nu au găsit nici asupra sa materiale explozibile, nici în zonele din apropiere. În cele din urmă femeia a fost dusă la un spital din Capitală pentru verificări.

Citește și: 

Clotilde Armand anunță faza de ridicat-viteză a chioșcurilor abandonate din Sectorul 1 al Capitalei | VIDEO

Cod galben de caniculă în Bucureşti. Prefectul Toni Greblă le cere primarilor se se asigure că bucureștenii nu rămân fără utilități

„Străzi deschise – București” revine în weekendul 2-3 iulie. Calea Victoriei și Bd. Bucureștii Noi devin pietonale

Cookies