Ameninţare cu bombă la Ambasada Ungariei. Clădirea a fost evacuată

de:
02 sept. 2012
3 Afișari
Ameninţare cu bombă la Ambasada Ungariei. Clădirea a fost evacuată

O echipă de intervenţie de la Brigada Antiteroristă şi mai mulţi pirotehnişti s-au deplasat la Ambasada Ungariei din Capitală, pentru a face verificări în urma unei ameninţări cu bombă care a fost primită duminică, înainte de ora 12.00. 

Ameninţarea s-a dovedit a fi falsă şi a fost făcută de un copil care a sunat la 112, a declarat, pentru Mediafax, Adam Balasz, consilier politic al Ambasadei.

„A fost o alarmă falsă, nimic grav. Ameninţarea s-a făcut printr-un apel telefonic la 112. Era vocea unui copil, credem că nu a fost nicio legătură politică”, a spus Balasz.

Oficialul ambasadei a mai precizat că ambasada nu a fost evacuată pentru mult timp, pe durata intervenţiei echipelor care au făcut verificări.

„După verificări, ne-au spus că alarma e falsă şi că acest lucru este relativ frecvent în România”, a adăugat Adam Balasz.

Ambasada Ungariei a mai fost ameninţată cu bomba, în urmă cu 12 ani. Atunci s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Clădirea ambsadei se află în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Dimitrie Gerota, într-o zonă cu trafic pietonal şi rutier destul de mare.

Cookies