Amenințare cu arma într-o parcare din București. Autorul a fost prins în trafic

08 dec. 2022
1788 Afișari
Amenințare cu arma într-o parcare din București. Autorul a fost prins în trafic
Amenințare cu arma într-o parcare din București. Autorul este un bărbat de 37 de ani/ FOTO Unslash

Un bărbat de 37 de ani l-a amenințat cu arma pe administratorul unei parcări din Sectorul 1, apoi a fugit.

Poliţiştii din Capitală l-au găsit în trafic pe suspect, l-au oprit și a fost deschisă o anchetă, relatează agenția News.ro.

În jurul orei 11.00, poliţişti Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin apel 112, de administratorul unei parcări amenajate în Sectorul 1, cu privire la faptul că un bărbat l-ar fi ameninţat cu o armă, după care a părăsit parcarea.

 

Cine este autorul infracțiunii

Polițiștii au identificat persoana vătămată şi au demarat investigaţiile.

„La scurt timp, poliţiştii Secţiei 4, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 1, au depistat şi blocat în trafic autoturismul al cărui conducător este bărbatul în cauză, în vârstă de 37 de ani. Acesta a fost condus la sediul Secţiei 4, pentru audieri şi continuarea cercetărilor”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit acestora, bărbatul deţine permis valabil de armă neletală. „Se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Mai multe delicte au avut loc în ultima jumătate de an în parcările din București. În sectorul 6 mai multe persoane au distrus un taxator și au fost identificate după imaginile de pe camerele de luat vederi.

În sectorul 4, un șofer nu a mai vrut să plătească parcarea și a trecut prin bariera care îi bloca drumul.

Îți mai recomandăm și:

Cookies