Amendă record pentru mizerie, în Capitală

de:
08 apr. 2011
1 Afișari
Amendă record pentru mizerie, în Capitală

Terenul din str. Viitorului, nr.189 a fost lăsat în paragină, aici fiind acum mormane de gunoaie intrate în putrefacţie, susţin reprezentanţii administraţiei publice locale.

„Indiferenţa proprietarului, care a abandonat terenul în suprafaţă de 300 metri pătraţi ce a devenit o groapă de gunoi şi, impasibil faţă de sănătatea locuitorilor Capitalei, a fost sancţionată cu patru amenzi contravenţionale în valoare totală de 100.000 lei. Sâmbătă, 9 aprilie, utilajele Primăriei Sectorului 2 şi ai S.C. Supercom S.A. se vor deplasa la adresa menţionată pentru eradicarea focarului de infecţie generat de mormanele de gunoaie care au intrat în putrefacţie şi care au permis apariţia şobolanilor”, au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 2.

Conforma datelor puse la dispoziţia administraţiei locale de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, terenul se află în proprietatea unei societăţi comerciale, care are ca asociat unic un cetăţean canadian născut în Sanaa – Yemen despre care autorităţile spun că nu mai este de găsit la noi în ţară.

„După adunarea gunoaielor, Primăria Sectorului 2 va împrejmui terenul cu garduri pentru a preveni aruncarea de alte deşeuri menajere sau provenite din diverse lucrări de construcţii”, a anunţat Primăria Sectorului 2 care a adăugat că pentru recuperarea cheltuielilor de salubrizare şi împrejmuire a terenului privat, administraţia locală se va adresa instanţei de judecată cu propunerea de preluare a parcelei respective în contul datoriilor.

Acţiunile de igienizare a terenului vor demara sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 9.

Cookies