Amendă pentru gropile de pe Centura Capitalei. Poliția a dat sancțiuni dure

17 ian. 2021
21 Afișari
Amendă pentru gropile de pe Centura Capitalei. Poliția a dat sancțiuni dure

Poliția Rutieră a dat prima amendă pentru gropile care au mâncat asfaltul pe Centura Capitalei. Este un adevărat șir de cratere, pe care cu greu l-ai putea ocoli.

După ce că este glomerată, mai este și plină de gropi! Centura Capitalei, pe tronsonul dintre Cernica și Autostrada Soarelui, arată ca după bombardament. Sunt nesemnalizate și lăsate așa de luni bune.

Amenzi de mii de lei

Sătui să-și distrugă mașinile, șoferii au făcut sesizări și iată că Poliția Rutieră a dat și prima amendă. Administratorul Drumului, CNIAR, a fost sancționat cu 7.250 lei, potrivit Radio România Actualități.

Amenda maximă care s-ar fi putut da este de 14.500, dar oamenii legii au ales să fie blânzi. Decoamdată, se repară gropile și de pe Autostrada Soarelui, tronsonul Fundulea – Brănești, rămas cu plăci de beton. CNAIR spune că s-au format gărule în asfalt din cauza frigului și a traficului intens.

,,În urma fenomenelor meteorologice din ultima perioadă (ploaie, ninsoare) și a traficului intens, au apărut degradări ale părții carosabile pe autostrada A2, calea 2, pe sectorul de drum cuprins intre km 32+000 – km 27+000”, au transmis reprezentanții Companiei de Drumuri.

Cookies