Amendă de 30.000 de lei în Sectorul 2. Ce a descoperit Poliția Locală

14 iun. 2021
219 Afișari
Amendă de 30.000 de lei în Sectorul 2. Ce a descoperit Poliția Locală

Amendă de 30.000 de lei în Sectorul 2. Ce a descoperit Poliția Locală la intersecția străzilor Steaua Roșie cu Folclorului din București.

Amendă de 30.000 de lei în Sectorul 2. Ce a descoperit Poliția Locală

Poliția Locală a Sectorului 2 a prins în flagrant o autoutilitară, ce depozita ilegal deșeuri din construcții și obiecte de mobilier, la intersecția străzilor Steaua Roșie cu Folclorului.

Autoutilitara a fost confiscată conform HG nr 1061/2008, care prevede clar confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârșirea faptei.

Te-ar mai putea interesa și: Comunitatea cere, primarul Radu Mihaiu inaugurează. Stație de compostare a deșeurilor în Sectorul 2

De asemenea, Garda Națională de Mediu a intervenit și a sancționat cu 30.000 de lei persoana prinsă în flagrant.

Primăria Sectorului 2 anunță că spațiul public nu este o groapă de gunoi, iar cei ce îl tratează așa riscă să rămână și fără bani și fără bunuri. De asemenea, acțiunile de prevenire a depozitărilor ilegale de deșeuri pe domeniul public continuă.

„Spațiul public nu e groapă de gunoi, iar cei ce îl tratează așa riscă să rămână și fără bani și fără bunuri.

Astăzi Politia Locala a Sectorului 2 a prins în flagrant o autoutilitară, ce depozita ilegal deșeuri din construcții și obiecte de mobilier, la intersecția străzilor Steaua Roșie cu Folclorului. Autoutilitara a fost confiscată conform HG nr 1061/2008, care prevede clar confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârșirea faptei. Și-n plus, Garda Națională de Mediu a sancționat cu 30.000 de lei persoana prinsă în flagrant.

Acțiunile de prevenire a depozitarilor ilegale de deșeuri pe domeniul public continuă.”, a transmis Primăria Sectorului 2.

Sursă foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Cookies