Amenajarea Pieţei Valea Ialomiţei costă 1,5 milioane euro

de:
25 aug. 2011
0 Afișari
Amenajarea Pieţei Valea Ialomiţei costă 1,5 milioane euro

Contractul pentru reamenajarea Pieţei Valea Ialomiţei a fost câştigat de firma PEDRO COMPANY CONSTRUCTEXIM S.R.L, din Bucureşti şi se ridică la valoarea de 5.081.947,91 lei fără TVA.

Noua piaţă, ce ar urma să fie funcţională la sfârşitul anului, va avea o suprafaţă desfăşurată de 6.000 de metri pătraţi, din care 2.000 de metri pătraţi vor fi destinaţi tarabelor cu fructe şi legume, 1.000 de metri pătraţi spaţiilor comerciale, iar restul parcării de la etajul clădirii.

“Parcarea supraetajată va avea 80 de locuri şi, potrivit estimărilor noastre, va fi gata în decembrie 2011. Pentru amenajarea noii pieţe Valea Ialomiţei se va utiliza un credit bancar în cuantum de 9 milioane lei cu tot cu TVA”, a precizat pentru B365.ro Gabriela Leafu, directorul Administraţei Pieţelor Sector 6.

Conform sursei citate, tot cu împrumut bancar ar urma să mai fie reabilitate alte două pieţe din Sectorul 6 al Capitalei, respectiv Chilia Veche şi Drumul Taberei. Pentru modernizarea pieţei Chilia Veche, administraţia locală a prevăzut un buget de 7 milioane lei, iar pentru reamenajarea pieţei Drumul Taberei suma de 4 milioane lei.

Cookies