Amenajarea malului sudic al Lacului Morii începe luna viitoare, promite PS6. Echipe ADPDU au început să curețe zona

24 mai 2024
4332 afișări
Amenajarea malului sudic al Lacului Morii începe luna viitoare, promite PS6. Echipe ADPDU au început să curețe zona
Amenajarea malului sudic al Lacului Morii începe luna viitoare, promite PS6. Echipe ADPDU au început să curețe zona | Sursă foto: PS6/Facebook

Primăria Sectorului 6 le-a transmis bucureștenilor de când ar putea fi începute lucrările de amenajare pentru Malul Sudic al Lacului Morii. La acest moment, echipele ADPUS Sector 6 au început să igienizeze zona respectivă.

În scurt timp începe amenajare pe Malul Sudic al Lacului Morii

PS6 își dorește că continue amenajarea zonei din jurul Lacului Morii. Astfel că, la acest moment se fac pregătirile necesare pentru a se putea interveni pe malul sudic al acestuia. Administrația publică le-a transmis bucureștenilor că echipele din cadrul Administrației Domeniului Public Sector 6 se ocupă la acest moment de:

  • Igienizarea zonei,
  • Tundere ierbii.

În ceea ce priește începerea efectivă a lucrărilor de amenajare din această zonă: Primăria a informat că acestea ar urma să fie începute de luna viitoare (iunie 2024), cu toate că la începutul anului se anunțase că acestea ar urma să fie demarate în primăvara 2024.

Iată mesajul transmis bucureștenilor de către administrația publică:

Va fi o nouă oază de relaxare atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Transformăm loc cu loc, zonă cu zonă.

Zona ce urmează să fie amenajată se întinde pe o lungime de 1,3 km, aici urmând să fie făcută o investiție de 7,5 milioane de lei.

În ceea ce privește terminul de finalizare: În luna februarie 2024, PS6 anunța că de lucrări ce va ocupa  Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, iar acestea vor fi finalizate în circa 3 luni. Astfel că, la finalul verii, bucureștenii ar trebui să se poată plimba pe malul sudic la Lacului Morii.

Promenada pe care Primăria a gândit-o ca o zonă de relaxare va avea:

  • Spații pentru recreere și odihnă,
  • Locuri de joacă pentru copii,
  • Iluminat public,
  • Amenajări peisagistice.

Pe lângă asta, urmează să fie amplasate și leagăne din lemn cu băncuțe, rasteluri și mese de șah. Vor exista chiar și o stație de reparat bicicletele.

Accesul în zona de promenadă urmează să se facă prin Aleea Lacul Morii, conform informațiilor oferite la începutul anului de către PS6.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies