Ambulanță răsturnată în București, pe Bd. Iuliu Maniu. Trei adulți și un copil de 6 ani au ajuns la spital

04 apr. 2023
466 Afișari
Ambulanță răsturnată în București, pe Bd. Iuliu Maniu. Trei adulți și un copil de 6 ani au ajuns la spital
Ambulanță răsturnată în București, pe Bd. Iuliu Maniu. Trei adulți și un copil de 6 ani au ajuns la spital. Sursa foto: Facebook/ Marius Mitrică/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accident grav în București, noaptea trecută. O ambulanță a fost răsturnată după ce a fost lovită în plin de o mașină care nu i-a acordat prioritate. În ambulanță și în autoturism se aflau, în total, nouă persoane, iar patru dintre acestea au fost transportate la spital. Printre răniți s-a aflat și un copil de 6 ani.

Ambulanță răsturnată în București, pe Bd. Iuliu Maniu

Impactul violent s-a petrecut luni noapte, 3 aprilie 2023, în jurul orei 23:00, în Sectorul 6 al Capitalei, la intersecția dintre Bd. Geniului și Bd. Iuliu Maniu.

În ambulanța care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune se afla un pacient. Șoferul mașinii nu a acordat prioritate ambulanței care se afla în misiune și a lovit-o, în plin. Din cauza impactului, ambulanța s-a răsturnat.

Am fost solicitați pentru un accident între două autoturisme, între care o ambulanță de la ISU Giurgiu. La fața locului am intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță UTIM, două ambulanțe tip B de la SMURD și o ambulanță din cadrul SABIF, a transmis Cristian Ivan din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISUBIF), potrivit observatornews.ro.

În ambulanță se aflau 4 persoane, iar în mașină se aflau alte 5 persoane. Printre răniți a fost și un copil în vârstă de 6 ani. Fetița a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar în scurt timp a fost externată.

4 victime transportate la 2 spitale de Urgență din București, noi am preluat pacienta din ambulanță.
Aveți grijă și de noi în trafic, ne punem viața în pericol în orice moment. În locul echipajului SMURD, s-ar fi putut afla orice alt vehicul de urgență, transmite Mihai Daniel Moldoveanu în grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Șoferul mașinii care nu a acordat prioritate ambulanței se grăbea să ajungă cu cea mică chiar la Spitalul Grigore Alexandrescu, copilul fiind răcit, potrivit surselor Observator.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Pentru mai bine de 3 ore circulația a fost blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Cookies