ARHIVA B365

Ambulanță răsturnată in centrul Capitalei

Accidentul s-a produs în Sectorul 1, patru persoane sunt rănite, atât în ambulanță (care venea din județul Dâmbovița) cât și în cealaltă mașină implicată. Se pare că cealaltă mașină nu a acordat prioritate ambulanței, care avea semnalele luminoase și audio aprinse.

Ambulanța este destul de grav avariată. În accident au fost avariate și mai multe autoturisme parcate pe marginea drumului.

Echipaje SMURD sunt la fața locului. Se pare că două dintre victime sunt rănite grav. Trei victimele au fost duse la spitalul de urgență Floreasca, în apropierea căruia s-a produs accidentul: șoferul ambulanți, asistenta medicală și pacientul ce era adus la spital pentru hemofilie.

Poliția este la fața locului, pentru a efectua cercetări la fața locului. 

Trei victime sunt din ambulanță (inclusiv șoferul), a patra din celălalt autoturism. Medicul coordonator al intervenției a decis ca trei victime să fie deplasate la Spitalul Floreasca, afla în apropiere, a declarat Daniel Vasile, coordonator ISU București.

La fața locului sunt un echipaj cu o autospecială de descarcerare și unul cu apă și spumă.

Circulația tramvaielor 1 și 46 a fost blocată pe Iancu de Hunedoara, iar autoturismele circulă pe o singură bandă, de la orele 11:05. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button