Ambasadorul Irlandei, internat la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la starea lui

de:
17 mart. 2015
0 afișări
Ambasadorul Irlandei, internat la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la starea lui

Potrivit surselor medicale citate de stirileprotv.ro, starea de sanatatea ambasadorului Gerard Corr este stationara, acesta fiind sub tratament.

Ambasadorul Irlandei la Bucuresti a fost internat luni la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu traumatism cranio-cerebral, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap, la scurt timp dupa ce a iesit dintr-un restaurant aflat pe strada Buzesti.

Potrivit unor martori, ambasadorul era insotit de alti doi barbati, iar la un moment dat, i s-a facut rau, la aproximativ 30 de metri de restaurant. Cei doi barbati care il insoteau l-au sprijinit sa nu cada si l-au intrebat daca se simte bine, el spunand ca si-a revenit. La scurt timp, ambasadorul a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt, in timp ce se afla pe carosabil, pe o pista de biciclisti.

Martorii au declarat ca in acel moment trecea prin zona o ambulanta, insa aceasta transporta un pacient cu suspiciune de infarct. Echipajul medical a solicitat insa o alta masina, cu medic, care a ajuns in cateva minute la fata locului. Cu un minut inainte de sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a venit in zona si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Echipajul de la ambulanta i-a acordat ambasadorului primele ingrijiri, apoi l-a transportat la spital.

Cookies