Ambasadorii SUA, al Marii Britanii şi al Suediei la Marşul Diversităţii din Capitală

de:
05 iun. 2011
0 Afișari
Ambasadorii SUA, al Marii Britanii şi al Suediei  la Marşul Diversităţii din Capitală

Traseul pe care au mers cei aproximativ 150 de participanţi nu a fost aglomerat, aceştia putând manifesta fără oprelişti, cânta şi pledând pentru diversitatea sexuală, scrie Mediafax.

La acţiune au participat câteva zeci de persoane de la Ambasada SUA şi ambasadorul Mark Gitenstein, ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris şi cel al Suediei, Anders Bengtcen, reprezentanţi de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, ai PSD Germania şi ai Amnesty International.

Participanţii la marş au avut baloane viu colorate cu mesaje în favoarea diversităţii sexuale – „Liberi să fim noi înşine” – , precum şi bannere cu mesaje similare şi steguleţe.

Marşul Diversităţii, care este ultima acţiune organizată în cadrul ediţiei din acest an a gayFest, a fost autorizat pe traseul Bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei, Parcul Izvor, unde s-au ţinut şi discursurile de final.

Marşul Diversităţii a fost precedat de Marşul pentru normalitate , organizat de Noua Dreaptă. Organizatorii marşului au spus că au vrut să arate, ca în fiecare an, care sunt reperele normalităţii şi că vor repeta acţiunea.

Cookies