Ambasadele de la București au coborât steagurile în bernă, în semn de doliu

de:
02 nov. 2015
0 Afișari
Ambasadele de la București au coborât steagurile în bernă, în semn de doliu

Ambasadele altor tari la Bucuresti, printre care reprezentantele diplomatice ale Statelor Unite, Frantei, Marii Britanii, Spaniei si Rusiei, au coborat steagurile in berna in semn de doliu fata de victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv. De asemenea, ambasadorul Turciei a anuntat ca va cere in tara sa permisiunea, conform regulilor diplomatice ale Turciei, sa coboare drapelul de la ambasada in berna, informeaza Hotnews.ro.

Cativa cetateni straini se afla printre victimele incendiului produs vineri seara in clubul bucurestean Colectiv. Potrivit informatiilor actuale difuzate in presa, este vorba de doi spanioli, un german, o italianca si un turc.

Cetateanul turc ranit in inceniu, un student venit in Romania prin programul Erasmus, este internat la Spitalul Floreasca. O italianca este internata la Spitalul SRI, starea ei fiind foarte grava. In acelasi spital se afla si cei doi spanioli. Un al cincilea strain, de nationalitate germana, este internat la Spitalul Universitar.

31 de oameni au murit in incendiul produs vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, in timpul unui concert rock. O parte dintre raniti sunt in continuare in stare foarte grava, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Cookies