ȘTIRI

Ambasada SUA: Am găzduit la vila Dante, în 10 iulie, un eveniment

„În după-amiaza zilei de 10 iulie am găzduit la vila Dante un eveniment la care au participat mulţi oaspeţi români şi străini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambasadei SUA, Angela Gemza, pentru Mediafax.ro. Aceasta a precizat că „Ambasada SUA nu face publice listele de invitaţi la evenimentele sale”.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, dezminte că s-ar fi întâlnit cu şeful statului, Traian Băsescu, aşa cum a susţinut Antena 2, care a prezentat imagini cu maşina liderului liberal, afirmând că acesta s-ar fi dus la Vila Lac 3.

„Eu nu am fost în vizită la preşedinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, la Vila Dante, reşedinţă deţinută de Ambasada Statelor Unite. La această manifestare nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a domnului Butcher, au participat mai mulţi diplomaţi de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale”, se arată în comunicatul preşedintelui PNL.

De asemenea, în declaraţii făcute marţi presei, Iohannis a precizat că ultima întâlnire pe care a avut-o cu preşedintele Traian Băsescu a fost „undeva la începutul anului 2008”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button