Amărăciunea unui paramedic din București, în misiune la SAGA Festival: Sunt dezamăgit. Ne-au zis inclusiv să stăm cât mai ascunși, ca să nu speriem lumea

27 iun. 2023
1467 afișări
Amărăciunea unui paramedic din București, în misiune la SAGA Festival: Sunt dezamăgit. Ne-au zis inclusiv să stăm cât mai ascunși, ca să nu speriem lumea
Amărăciunea unui paramedic din București, în misiune la SAGA Festival: Sunt dezamăgit. Ne-au zis inclusiv să stăm cât mai ascunși, ca să nu speriem lumea. Sursa colaj foto: Facebook/ SMURD & Inquam Photos / Octav Ganea

Un paramedic din București, prezent la SAGA Festival în fiecare an, inclusiv acum, la a III-a ediție, a povestit experiența lui, cum a fost să muncească la aceste evenimente. Bărbatul spune că este dezamăgit, a primit același tratament de fiecare dată.

„Sunt dezamăgit”, spune un paramedic din București, prezent la SAGA Festival în misiune

Cosmin Precup a ținut să lase un comentariu la o postare făcută de reprezentanții SAGA Festival pe Facebook. Bărbatul, paramedic în București și instructor de prim ajutor, povestește că a lucrat în fiecare an la acest eveniment, dar de fiecare dată a avut parte de același tratament.

Cosmin spune că nu a primit nici măcar o sticlă de apă, nici măcar un zâmbet din partea staff-ului, iar colac peste pupăză, cei din staff au transmis celor din echipajele medicale să stea cât mai ascunși pentru că se sperie lumea de ei.

Cei de la ambulanță trebuie să iasă din festival, să meargă la magazin să-și cumpere apă

Paramedicul povestește că angajații de la ambulanță trebuie, în fiecare an, să iasă din dispozitiv ca să meargă la primul magazin pentru a se hidrata. Cadrele medicale prezente la festival nu pot să cumpere nimic de acolo pentru că nu au brățări (pe aceste brățări se adaugă bani, iar apoi cumperi produse plătind cu brățara). „Același șah-mat în fiecare an”.

Mesajul integral:

Sunt dezamăgit, am fost în fiecare an la Saga și de fiecare dată am primit același tratament, nu tu o sticlă de apă nu tu un zambet din partea „stafului”, ba mai mult ne-au zis să stăm cât mai ascunși pentru că speriem „lumea”. ..noi cei de la ambulanță trebuie să recurgem în fiecare an la ieșiri din dispozitiv ca să mergem până la primul magazin pentru a ne hidrata, noi nu putem cumpăra nimic pentru că nu avem brățări, același șah-mat în fiecare an, povestește Cosmin Precup pe Facebook, în comentarii.

Cookies