„Am parcat la mall ca niște…” O bucureșteancă face cel mai simpatic autodenunț de pe internetul de azi

23 apr. 2023
1472 Afișari
„Am parcat la mall ca niște...
„Am parcat la mall ca niște..." O bucureșteancă face cel mai simpatic autodenunț de pe internetul de azi. Sursa foto: Unsplah

O doamnă a făcut cel mai simpatic autodenunț de pe grupul „Ai parcat ca un bou București”. Din greșeală, și-a parcat mașina pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități, la un supermarket. Nici ea nu a văzut, și nici soțul ei. Semnul era acoperit de o altă mașină și de aici și confuzia.

„Acel moment când te uiți pe grup să vezi dacă ești tu postat” sau cel mai simpatic autodenunț

Inițial, a crezut că va apărea o poză cu mașina acesteia pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, așa că a decis să-și mărturisească singură vina și greșeala. Alții o fac și intenționat, fără vreo tragere de inimă. Parcări neregulamnetare sunt cu zecile, care mai de care mai „încurcă lume”.

Aceasta a menționat faptul că ce a făcut este de râsul plânsului și că merită „să te postezi singurel” în astfel de situații, nu care cumva să te facă altcineva de râs.

Iată declarația pe care a făcut-o doamna pe grupul de Facebook menționat:

Acel moment când te uiți pe grup să vezi dacă ești tu postat 🤦🏼‍♀️ Azi am parcat pe un loc de handicapați… pentru că nu era vopsit albastru pe toată dimensiunea locului și pentru că o altă mașină acoperea semnul, așa că eu nu am văzut când parcam, soțul meu nu a văzut când ne dădeam jos din mașină.

În mod dubios eu am parcat la distanța normală de ambele mașini din stânga și dreapta ca să alimentez confuzia și nu exista nici benzi de delimitat locul 🤷🏼‍♀️… Am văzut când ne-am întors și mașina de lângă era plecată…

Morala: Când realizezi ce tâmpenie ai făcut și că faza e de râsul plânsului, meriți să te postezi singurel, a povestit A. V.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies