„Am găsit capătul curcubeului!🌈”, spune un bucureștean entuziasmat, la plimbare prin Sectorul 3. Internaut: Comoara a fost înlocuită cu borduri

29 iun. 2024
758 afișări
„Am găsit capătul curcubeului!🌈”, spune un bucureștean entuziasmat, la plimbare prin Sectorul 3. Internaut: Comoara a fost înlocuită cu borduri
„Am găsit capătul curcubeului!🌈”, spune un bucureștean entuziasmat, la plimbare prin Sectorul 3. Internaut: Comoara a fost înlocuită cu borduri. Sursa foto: Cetatean Sector 3/Facebook/Carol M.

În timpul în care se afla în trafic, prin Sectorul 3, un bucureștean a zărit pe geam un micuț curcubeu și a spus entuziasmat pe internet: „Am găsit capătul curcubeului!”. În scurt timp, internauții au început să glumească cu tânărul care a făcut postarea amuzantă.

Bucureștean entuziasmat, la plimbare prin Sectorul 3: „Am găsit capătul curcubeului!”

Un bucureștean a anunțat pe grupul de Facebook „Cetatean Sector 3” că a găsit capătul curcubeului. Potrivit legendei, la capătul curcubeului trebuie să existe și o comoară.

Tânărul a spus că așteaptă să vină noaptea, astfel încât să nu-l vadă nimeni, că să poată săpa acolo și să ia comoara.

Am găsit capătul curcubeului! Toată lumea știe că la capătul curcubeului se află îngropată o comoară. La noapte, când nu mă vede nimeni, vin și sap acolo.🤪🥰, a spus Carol M într-o postare pe „Cetătean Sector 3”.

Băiatul care a găsit capătul curcubeului prin Sectorul 3 a ținut să lase același mesaj și tradus în engleză:

I found the end of the rainbow! Everyone knows that at the end of the rainbow there is a buried treasure. At night, when no one sees me, I come and dig there. 🤪🥰

„A găsit Robert comoara înaintea ta”, spune un internaut

Postarea a strâns aprecieri și câteva comentarii din partea altor bucureșteni. Lăsăm mai jos câteva dintre ele:

  • „A găsit Robert (Negoiță) înaintea ta comoara. A luat tot și a pus borduri în loc”, a spus Cristian D.
  • „Dă-mi mai multe indicii despre locație. Deja am scos lopata”, spune Flo F.
    • Autorul postării îi răspunde: „E departe, în sectoru’ 4!”

FOTO | 🌈Capătul curcubeului🌈

Sursa foto: Cetatean Sector 3/Facebook/Carol M.
Sursa foto: Cetatean Sector 3/Facebook/Carol M.

Pentru a putea vedea un curcubeu trebuie să avem soarele în spate și picăturile de apă în față. Curcubeul apare în direcția opusă soarelui.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies