BAZAR

Am căutat şi testat, dar ne-am oprit la o singură variantă: scaunul de gaming Arka Eagle B52

Am testat multe produse, şi facem acest lucru de câţiva ani buni, dar preferinţa noastră continuă să se îndrepte înspre Arka Eagle B52 din mai multe motive. Cel mai important dintre ele este excepţionalul echlibru, din toate punctele de vedere, constructive, estetice şi funcţionale, al acestui produs.

Dacă preţul contează pentru Dumneavoastră, şi din acest punct de vedere scaunul stă bine: raportul calitate-preţ este unul de excepţie. Apoi, confortul. Nici un alt produs nu se apropie de confortul oferit de acesta. Imaginați-vă că şezutul și spatele Dumneavoastră sunt perfect înconjurate şi susţinute de structură; dar mai bine aşezaţi-vă în el şi probaţi-l. Aceasta este cea mai bună verificare.

 Scaunul Gaming Arka Aigle B52, al celor de la NobleChairs este un scaun de lux acoperit în piele ecologică premium. Pielea premium emană o strălucire atrăgătoare. Întreaga zonă de contact este acoperită cu piele ecologică premium, având cusături în model de diamant pe zona şezutului şi zona lombară pentru respirabilitate sporită.

 Din punct de vedere estetic, scaunul Gaming Arka Aigle B52 evocă un fotoliu Chesterfield. Scaunul Gaming Aigle B52 este un scaun cu un design ergonomic, construit cu grijă şi atenţie la detaliu. Pistonul cu gaz poate susţine o greutate de până la 120 kg. Două perne incluse, poziţionate pentru a susţine partea de mijloc şi gatul. Înclinarea spătarului este de până la 180 de grade. Datorită cadrului metalic, scaunul este extrem de sigur şi rezistent.

 Oricine își petrece o perioadă semnificativă de timp pe un scaun ar trebui să aibă în vedere în mod serios confortul pe care produsul îl poate oferi. Este cea mai evidentă reuşită a căutărilor noastre şi a testărilor pe care le-am făcut. Vedea din spate a spătarului său în formă dramatică oferă o privelişte care pare să vină direct dintr-un cockpit SF.

 Nu putem afirma cu certitudine că scaunul este atât de avansat încât reduce ritmul cardiac și stresul prin stimularea fluxului de sânge și al oxigenului în timp ce stați în el, dar nu se ştie niciodată ce efecte se pot ascunde în el… Designul flexibil oferă cu siguranță suport în zona inferioară a spatelui.

 Partea superioară funcționează suplimentar, ajustând automat postura corpului. Pielea ecologică rămâne, de asemenea, plăcută şi răcoroasă în timpul sesiunilor prelungite de jocuri.

 Arka Eagle B52 negru/roşu este în mod clar un scaun excelent, mai ales dacă aveți probleme cu spatele. Un scaun care ştie să răspundă intuitiv la o gamă largă de greutăți și dimensiuni corporale, fără a fi nevoie de tensiune manuală.

 În esență: nu vă faceți griji cu privire la toate acele pârghii și butoane pe care le posedă celelalte scaune. Aici, toate utilităţile sunt simplu rezolvate: înălţime, cotiere, înclinare, rotire. Scepticismul nostru nu a durat mult în cazul acestui produs, pentru că referitor la el, sesiunea joc este cu adevărat incredibil de reuşită şi confortabilă.

 Există câteva ajustări manuale posibile, dar toată magia se întâmplă în jurul spatelui și șoldului. Pe măsură ce vă sprijiniți înapoi și aplicați presiune, spătarul se înclină în mod repetat, articulând fără probleme datorită roților care funcționează la fel ca cele din glisoarele de desen. Este nevoie de puţin timp ca să vă obișnuiți, dar trecerea de la modul de lucru vertical la relaxare în timp ce jucați sau vizionați se face cum nu se poate mai simplu.

 Vizitaţi promoţii-scaune.ro pentru mai multe detalii.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button