„Am ajuns dintr-un capăt în celălalt al Bucureștiului fără stres”. Vedetă TV care a mers o zi cu mijloacele de transport în comun din Capitală

12 iun. 2022
14070 Afișari
„Am ajuns dintr-un capăt în celălalt al Bucureștiului fără stres”. Vedetă TV care a mers o zi cu mijloacele de transport în comun din Capitală

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a anunțat, prin intermediul unei postări pe Instagram, că și-a plimbat băiețelul cu mijloacele de transport în comun prin București. Prezentatoarea de la Kanal D, care recent a avut o declarație controversată, că nu-și trimite bărbatul la cumpărături la Mega, a renunțat la confortul mașinii personale pentru o zi.

Prezentatoarea a remarcat cât de rapid a călătorit cu mijloacele de transport în comun. „Am trăit o super experiența ieri, a fost ziua în care ne-am plimbat prin tot orașul cu mijloacele de transport în comun. Pe lângă faptul că am petrecut timpul împreună într-un mod inedit și super distractiv, mi-am dat seama cât de repede am ajuns dintr-un capăt în celălalt al Bucureștiului fără stres, fără nervii din trafic… ?? Voi cum v-ați petrecut ziua?”, și-a întrebat fanii vedeta.

Vedeta care circulă zilnic cu mașina personală, a făcut, sâmbătă, 11 iunie, o excepție și a renunțat la ea. Ea l-a plimbat pe băiețelul său, pe Zian, cu trenul, apoi cu metroul și apoi cu tramvaiul, scrie Libertatea.

Alături de ei a fost și Andrei Neacșu, soțul vedetei.

Ea a postat și câteva imagini din mijloacele de transport.

În urmă cu două luni, Ilinca Vandici a reușit să stârnească un val de reacții negative din partea internauților, după ce a făcut o serie de declarații controversate în cadrul unor apariții la podcast. Gazda emisiunii „Bravo ai stil!” de la Kanal D a afirmat că nu își trimite bărbatul la cumpărături în Mega.

Îți recomandăm și:

 

Cookies