Alți bucureșteni nemulțumiți de comportamentul unor șoferi STB. „Acel domn a scuipat spre parbrizul mașinii în care eram, din fericire a ratat”

17 mai 2023
2965 afișări
Alți bucureșteni nemulțumiți de comportamentul unor șoferi STB.
Alți bucureșteni nemulțumiți de comportamentul unor șoferi STB. "Acel domn a scuipat spre parbrizul mașinii în care eram, din fericire a ratat". Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB ) București

Au apărut noi nemulțumiri ale bucureștenilor cu privire la unii șoferi de autobuze STB. Unul a scuipat pe un parbriz, altul i-a închis ușile în față unei călătoare.

„Un șofer a încercat să scuipe pe parbrizul meu și a ratat”

Un bucureștean a spus că șoferul unui autobuz al liniei 311 a încercat să îi scuipe pe parbriz, însă a ratat. Bărbatul a ironizat situația într-o postare pe pagina de Facebook „Reclamații STB ( fostul RATB) București”.

Rog respectuos să fie mai bine antrenați șoferii de pe 311. Tocmai a încercat unul să scuipe pe parbrizul meu și a ratat. Vă mulțumesc!” – K. R.

Nu doar bucureșteanul a ironizat situația, ci și internauții din comentarii. Aceștia au lăsat câteva comentarii de-a dreptul comice, menite să stârnească râsul cititorilor.

Câteva dintre comentarii

  • „N-o să se mai repete, avea un dinte din față lipsă, a fost trimis la dentist pentru remediere!” – S. S.
  • „Data viitoare o să scuipe cu vreo biluță mai tare și poate nu te mai ratează.” – N. C.
  • „Nu a ratat. A fost foc de avertisment!” – I. M.
  • „Mare noroc ai avut!” – C. F.

Un alt șofer a refuzat să deschidă ușa autobuzului pentru o femeie

O femeie a postat pe aceeași pagină de Facebook că un șofer de pe autobuzul liniei 178 a refuzat să îi deschidă ușa pentru a urca în mijlocul de transport.

Să ajungi în fața ușii și să nu deschizi? 178.” – E. D.

La postarea femeii, a adăugat comentariu un șofer angajat la Societatea de Transport București ( STB). Șoferul i-a spus că TPBI – Transport Public București și Ilfov a redus atât timpul pentru parcurgerea unei curse, cât și timpul de staționare la capăt de linie.

Din această cauză, șoferii nu mai pot aștepta în plus în stație și sunt nevoiți să închidă ușile și să continue cursa.

Îmi pare rău pentru întâmplarea dumneavoastră, însă acest comportament al șoferilor se datorează și faptului că TPBI a redus timpul pentru parcurgerea cursei precum și timpul de staționare la cap linie pentru necesități fiziologice.
Suntem constrânși astfel să nu mai putem aștepta acele secunde in plus în stație. De multe ori nu avem timp sa ajungem la toaletă 4-5 ore pentru că ajungem la capăt întârziați și plecam imediat.” – G. T.
Te-ar putea interesa și:
Cookies