ESENTIAL

Altex, Domo şi Flanco fac angajări în Capitală: joburi în București, de la entry-level la management

Cei mai mari trei retaileri de electro-IT din România, Altex, Domo şi Flanco, fac angajări în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Bucureşti. Locurile de muncă vacante sunt disponibile atât pentru persoanele care nu au experienţă în domeniu, cât şi pentru cei care aspiră la funcţii manageriale. B365.ro vă prezintă lista locurilor de muncă vacante în cadrul magazinelor din Bucureşti ale acestor reţele de retail.

7 joburi disponibile la Altex, în Bucureşti

Potrivit informaţiilor postate pe un site de recrutare, Altex angajează un manager de proiect vânzări servicii Orange. Pentru a aplica la acest post trebuie să aveţi experienţă de minim 3 ani pe o poziţie similară, studii superioare finalizate, bune cunoştinţe MS Office, bune abilităţi de comunicare şi negociere, capacitate de planificare şi organizare, dinamism şi dedicaţie. Persoanele interesate să aplice pentru acest post pot trimite CV-urile aici până pe 24 august.

Conform informaţiilor postate pe site-ul propriu, Altex mai face recrutări în Bucureşti şi pe următoarele posturi: specialist vânzări, web designer, specialist vânzări Orange, asistent vânzări, casier şi manager de raion.

Candidatul ideal pentru postul de specialist vânzări este dinamic şi dedicat şi are studii superioare finalizate, experienţă de minim 3 ani pe o poziţie similară, bune cunoştinţe de utilizare a pachetului MS Office, bune abilităţi de comunicare şi negociere, capacitate de planificare şi organizare.

Persoanele care vor să lucreze pe postul de web designer la Altex au bune cunoştinţe Photoshop, HTML, CSS. De asemenea, pentru acest loc de muncă sunt binevenite şi cunoştinţele de JavaScript, PHP, Flash, HMTL5.

Cei care vor să lucreze ca specialişti vânzări Orange sau asistenţi vânzări în cadrul reţelei de retail Altex trebuie să aibă studii medii sau superioare, aptitudini de comunicare sau relaţionare cu clienţii, abilităţi de lucru în echipă, cunoştinţe de operare PC, să fie pasionaţi de munca cu clienţii, să aibă iniţiativă şi atitudine pozitivă, flexibilitate şi spirit de echipă.

Persoanele pasionate de tehnologie şi de munca cu clienţii pot aplica pentru un post de casier la Altex, conform anunţului de recrutare postat pe site-ul companiei. Pentru acest loc de muncă trebuie să aveţi minim studii liceale, experienţă în facturare/ încasare contravaloare produse, experienţă în evidenţă gestiune stocuri, foarte bune abilităţi de comunicare, iniţiativă şi atitudine pozitivă, flexibilitate şi spirit de echipă.

Dacă v-aţi gândit să aplicaţi pentru postul de manager de raion la Altex trebuie să aveţi studii superioare finalizate, minim un an experienţă într-o poziţie similară, orientare către client, bune abilităţi de comunicare şi bune cunoştinţe de operare PC (Word, Excel).

Pe site-ul companiei nu se menţionează data limită pentru trimiterea CV-urilor pentru aceste posturi. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă vacante la Altex găsiţi aici.

Locuri de muncă vacante la Domo

Retailer-ul de electro-IT Domo angajează asistent pentru CEO. Anunţul, postat pe un site de recrutare a atras, în 15 zile de la publicarea anunţului, peste 1.150 de aplicaţii. Persoana potrivită pentru postul de asistent pentru CEO trebuie să fie absolventă de studii universitare, să aibă, printre altele, cunoştinţe foarte bune de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Internet, Outlook Express), gândire pozitivă şi rapidă, atitudine proactivă, orientare către rezultat, cunoştinţe foarte bune în domeniul administrativ şi în ceea ce priveşte funcţionarea unui business, să comunice foarte bine în limba engleză, să aibă spirit de echipă, să fie harnică şi rezistentă la stres, să acţioneze rapid şi să fie un organizator foarte bun. Persoanele interesate să aplice pentru acest post pot trimite CV-urile aici până pe 21 august.

Domo angajează în Bucureşti şi un product manager assistant IT&C, o casieră şi un consultant vânzări, conform informaţiilor postate pe site-ul companiei. Persoanele care vor să aplice pentru posturile de consultant vânzări şi product manager trebuie să fie dinamice, dornice să înveţe şi să aibă studii medii sau superioare finalizate, abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.

Domo mai recrutează în Capitală şi o casieră. Candidatele ideale pentru acest post trebuie să fie persoane integre, atente, obiective, să muncească în echipă, să aibă abilităţi de comunicare, să fie orientate către relaţia cu clienţii, să aibă cunoştinţe de operare calculator şi studii medii, de preferat în domeniul contabilităţii.

Pentru posturile de product manager assistant IT&C, casieră şi consultant vânzări se oferă salariu fix, comision din vânzări, bonuri de masă şi posibilitatea de a lucra într-un mediu de lucru competitiv şi dinamic.

Pentru posturile disponibile pe site-ul companiei nu se menţionează data limită pentru trimiterea CV-urilor. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă vacante la Domo găsiţi aici.

Zeci de posturi vacante la Flanco

Flanco angajează, în Bucureşti, Braşov şi Mediaş, cinci directori de magazine, potrivit unui anunţ postat pe un site de recrutare. Cei care aspiră la postul de director de magazin la Flanco trebuie să aibă studii superioare finalizate, experienţă relevantă într-o poziţie similară, de preferat în coordonarea unei echipe de vânzari în retail, să aibă cunştinţe solide despre produse IT&C/electronice & electrocasnice, tehnici de vânzare, negociere, cunostinţe despre managementul echipei, foarte bune abilităţi de comunicare şi leadership, capacitatea de a motiva echipa în depăşirea target-elor şi să fie orientaţi către performanţă şi poziţionarea magazinului în topul vânzărilor.

Pentru acest post, la care puteţi aplica aici până pe 23 august, se oferă un pachet salarial format din salariu fix şi bonusuri din vânzări corelate cu performanaţa magazinului şi se asigură accesul la programe de dezvoltare anuale.

Pentru completarea şi optimizarea echipei de specialişti în vânzări electronice/electrocasnice/IT&C Flanco angajează şi 15 consultanţi vânzări în Bucureşti, Arad, Constanţa, Mediaş şi Slobozia, potrivit anunţului postat pe un site de recrutare. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi trebuie să aibă experienţă relevantă, minim 2 ani, într-o poziţie similară, preferabil în domeniul vânzărilor de produse IT & C/electronice & electrocasnice, prezenţă agreabilă, excelente abilităţi de comunicare şi prezentare şi capacitate de lucru în echipă. Persoanele care vor să aplice la posturile de consultanţi vânzări la Flanco pot trimite CV-urile aici până pe 9 august.

Flanco mai caută şi un product manager-IT în Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare finalizate, minim doi ani experienţă în managementul de produs, puternice abilităţi analitice, cunoştinţe Office, Outlook, excelente cunoştinţe de limba engleză. De asemenea, experienţa în retail sau la un producător/furnizor IT constituie avantaj. Persoanele interesate să aplice la acest post pot trimite CV-urile aici până pe 11 august.

Flanco angajează şi un manager de produs – electrocasnice mari. Candidaţii pentru acest post trebuie să aibă, printre altele, minim doi ani experienţă în management de produs, puternice abilităţi în managementul de produs şi cunoştinţe excelente de limba engleză. Informaţii suplimentare despre acest post, la care puteţi aplica până pe 10 august, găsiţi aici.

Flanco mai angajează şi consultanţi vânzări Telecom/GSM în Bucureşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara. Persoanele care vor să lucreze pe acest post trebuie să aibă studii medii sau superioare, experienţă relevantă de minim 2 ani într-o poziţie similară, experienţă în domeniul vânzărilor de produse şi servicii GSM, prezenţă agreabilă, excelente abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii, abilitatea de a identifica şi adresa nevoile clientului. Dacă doriţi să aplicaţi la acest post puteţi trimite CV-urile aici până pe 18 august.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul propriu, Flanco mai face angajări şi pe următoarele poziţii: auditor intern/stock controller, consultant vânzări electronice în Bucureşti, IT Business Analyst şi Navision Developer. Însă, pe site-ul companiei nu se menţionează data limită pentru trimiterea CV-urilor pentru aceste posturi. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă vacante la Flanco găsiţi aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button