ALTEX deschide, vineri, cel mai mare show room din România, într-un mall din Bucureşti. GALERIE FOTO

de:
02 oct. 2014
1 Afișari
ALTEX deschide, vineri, cel mai mare show room din România, într-un mall din Bucureşti. GALERIE FOTO

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, își completează portofoliul de showroom-uri cu cel mai extins magazin, cu o suprafaţă de peste 2.500 de metri pătrați, în care clienţii vor găsi peste 15.000 de produse.

Odată cu deschiderea ce va avea loc vineri, 3 octombrie, ALTEX își extinde rețeaua și inaugurează în Plaza România cel de-al 91-lea magazin care, în urma unei investiții de 250.000 de euro devine cel mai mare showroom ALTEX din România. Magazinul din Plaza România se bucură de un design revoluționar și de cele mai înalte standarde în ceea ce privește experiența in-store.

„Extinderea showroom-ului din Plaza România face parte din strategia de dezvoltare a rețelei ALTEX și se aliniază obiectivului de a veni în întâmpinarea tuturor iubitorilor de tehnologie cu cele mai noi inovații, într-un spațiu generos, în care zonele de demo să devină experiențe de neutitat pentru fiecare client în parte. Această direcție sustine strategia omni-channel pe care o abordează compania, prin experiențele unice, superioare oferite clienților săi, atât din zona offline, cât și online, fiind cât mai aproape de nevoile utilizatorilor” a declarat Dan Ostahie, Preşedinte şi CEO în cadrul ALTEX România, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Noul centru de tehnologie și divertisment la aduce clienților o experiență inedită, oferind acces la cele mai importante lansări de produse, pe care românii le vor putea testa.

Noul magazin de 2.500 de mp este amplasat strategic în centrul comercial Plaza România, ce înregistrează un trafic de 30.000-35.000 de clienți în fiecare zi. Astfel, ALTEX devine unul dintre pilonii de dezvoltare ai centrului comercial Plaza România.

Liderul pieței de retail electro-IT a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent. Rețeaua ALTEX numără 91 de showroom-uri în întreaga țară și pune la dispoziția clienților o platformă de e-commerce – www.altex.ro pentru o experiență de shopping completă, prin intermediul căreia compania asigură accesul inovațiilor de ultimă oră pentru toți iubitorii de tehnologie.

Cookies