Alternative Heroes Live Show @ Street Heroes 2011

de:
16 sept. 2011
1 Afișari
Alternative Heroes Live Show @ Street Heroes 2011

Guess Who a fost nominalizat până acum doar la categoriile de la Romanian Music Awards şi a câştigat un singur premiu, acela fiind Best Hip-Hop din 2010. Tot în 2010 a fost nominalizat la categoria Best Web, iar în 2011 la Best Hip Hop şi Best Male.

Rise Of Artificial (ROA) au ca membri fondatori pe Bogdan Popoiag ( UNU’ ) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard).

Trompa sus! La asta ne îndeamnă cei cinci componenti Les Elephants Bizarres, care încă din 2007 au cucerit publicul romanesc cu o combinatie de pop, rock, indie, disco si funk.

Blue Nipple Boy a aparut in 2010 si de atunci continua sa surprinda pubicul prin melanjul fresh de elemente pop, rock, rap, swing si dance.

Suzi impreuna cu Biggie, Cristi, Cretu, Claudiu si Sebi, adica Lazy I.

Street Heroes este singurul festival românesc dedicat exclusiv promovării culturii urbane. Nu are pretenţia de a fi primul, dar cu siguranţă este cel care a stabilit deopotrivă atât noi recorduri cât şi standarde în materie.

Prima ediţie a festivalului (2010) a strâns cele mai mari nume din sport extrem, artă urbană şi muzică, atât pe plan naţional cât şi internaţional. Peste 12.000 de persoane au semnat condica de prezenţă pentru a-i urmări în acţiune pe skaterii şi bikerii echipei Carhartt Europe alături de eroii alternativi autohtoni, pentru a admira turul de foţă al grafferilor, flow-ul street dancer-ilor şi evoluţiile live ale muzicienilor.

Street Heroes revine în forţă într-un format ce va aduna tot ce-ţi trece prin cap când vine vorba de cultura urbană, şi chiar ceva mai mult de-atât:Skateboarding, BMX, B-boying Battle, Graffiti & Collage, muzici bune şi…HEROES CITY!

Pe lângă menu-ul bogat în vitamine destinate psihicului urbanoid, organizatorii ti-au pregătit HEROES CITY – un orăşel pe străzile căruia vei găsi esenţa culturii urbane: de la produse hand-made până la body art, de la mijloace de locomoţie mai mult sau mai puţin convenţionale şi până la activităţi alternative, muzică, mâncare şi băutură. Astfel că vei putea admira, testa, achiziţiona şi degusta TOT ceea ce înseamnă cultura urbană 100%!

Printre cei care şi-au anunţat prezenţa în HEROES CITY se numără Ollie Gang Shop, Vans, Skullcandy, Hervis Sports , Longboard.ro, Pro Boulder Project, “a New Toy in Town” Kendama, iar lista continuă să se mărească!

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Domo – in magazinele Ollie Gang Shop Bucuresti, Ollie Gang Shop Brasov, Rulez, Most Wanted (Fabrica) si H2O; online pe www.eventim.ro.

De asemenea, biletele pot fi achizitionate la intrare in Heroes City.

Cost: 15 RON/zi, respectiv de 30RON/2 zile.

Cookies