Șoferul care a intrat în bicicliști la marșul de sâmbătă a făcut plângere pentru distrugere

de:
23 sept. 2013
0 Afișari
Șoferul care a intrat în bicicliști la marșul de sâmbătă a făcut plângere pentru distrugere

Poliţiştii fac în prezent cercetări în acest caz, după ce, sâmbătă seară i-au audiat pe bicicliştii şi pe şoferul implicaţi în incident, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie. De asemenea, poliţiştii i-au condus la secţie pe doi bărbaţi veniţi la locul incidentului, care s-au manifestat violent şi au fost încătuşaţi.

Aproximativ 5.000 de biciclişti au participat la marşul de protest în Capitală, cerând amenajarea pistelor pentru deplasarea lor pe carosabil, dar şi demisia primarului Sorin Oprescu. Manifestarea s-a încheiat în zona staţiei de metrou Tineretului, după mai multe ore, în care bicicliştii au ocupat carosabilul, treficul fiind restricţionat pentru deplasarea acestora.

La final, la Tineretului, un şofer a intrat între bicicliştii din faţa lui şi a distrus unele biciclete, îndoindu-le roţile, au relatat pentru MEDIAFAX martori la eveniment. Apoi, şoferul s-a retras printre blocuri, urmărit de zeci de biciclişti, care au înconjurat maşina, au strigat la el să iasă, i-au smuls oglinzile retrovizoare şi i-au spart parbrizul şi un geam lateral. Bărbatul a rămas în maşină şi a început să dea telefoane, la scurt timp venindu-i în ajutor alţi trei – patru bărbaţi, însă conflictul cu bicicliştii s-a încheiat, dată fiind sosirea agenţilor de poliţie la locul incidentului. Doi dintre aceşti bărbaţi au fost conduşi la secţia de poliţie încătuşaţi.

Cookies