Altercație în trafic la Fântâna Miorița din București. După ce s-au luat la bătaie, motociclistul l-a înjunghiat pe șofer

22 mai 2022
1765 Afișari
Altercație în trafic la Fântâna Miorița din București. După ce s-au luat la bătaie, motociclistul l-a înjunghiat pe șofer
Altercație în trafic la Fântâna Miorița din București. După ce s-au luat la bătaie, motociclistul l-a înjunghiat pe șofer. Sursa foto: Facebook/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

După o șicanare pe câteva sute de metri, cei doi participanți la trafic s-au oprit în zona Fântâna Miorița din București, s-au luat la bătaie și s-au înjunghiat. Incidentul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Altercație în zona Fântăna Miorița

Altercația a început încă de pe DN1, la intrarea în Bucureşti. Un motociclist şi un şofer s-au șicanat în trafic câteva sute de metri până au ajuns la Fântâna Miorița.

Cei doi s-au oprit la Fântâna Miorița și s-au luat la bătaie. La un moment dat, motociclistul l-a înjunghiat pe șofer, dar și pe un pasager din mașină. Oamenii care se aflau în zonă au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje ale ambulanței SMURD.

Doi participanți la trafic s-au luat la bătaie, iar apoi s-au înjunghiat

Conducătorul auto a fost înjunghiat în picior și abdomen, iar pasagerul a fost înjunghiat în umăr. Cei doi au fost transportați la Spitalul Floreasca.

Motociclistul, bătut de cei doi bărbați, a fost transportat la Spitalul Elias. Oamenii legii au deschis o anchetă la fața locului. Au făcut măsurători și vor ridica imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

A fost deschis un dosar penal de către Secția 2 de Poliție.

Conflict fizic

„În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22:30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbați sunt implicați într-un conflict fizic.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, precum și echipaje de prim ajutor.
Au fost identificati toți cei implicați, un conducător auto, pasagerul din auto și un conducător moto.
Din primele date a rezultat faptul că pe fondul unei șicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercație, în urma căreia conducătorul auto și cel moto au suferit anumite vătămări. Sunt evaluați medical la fața locului.

Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, conform grupului de Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Cookies