Alte sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură. 3 din 6 sectoare sunt afectate de avarii: S4, S5 și S6

07 nov. 2022
908 Afișari
Alte sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură. 3 din 6 sectoare sunt afectate de avarii: S4, S5 și S6
Alte sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură. 3 din 6 sectoare sunt afectate de avarii: S4, S5 și S6 / Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Sute de blocuri din București vor fi lăsate fără apă caldă și căldură în zilele ce urmează. Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) a transmis că începând de luni, 7 noiembrie 2022, vor fi realizate lucrări la rețeaua primară, pentru a fi remediate anumite avarii recent apărute.

Termoenergetica anunță avarii în sectoarele 4,5 și 6

Avariile pe care Termoenergetica dorește să le remedieze prin aceste lucrări se află în sectoarele 4,5, și 6 din Capitală. După cum a informat compania, lucrările vor fi efectuate în următoarele zone:

  • Conducta Magistralei DN 700 în zona Căii Ferentari din Sectorul 5,

Aici, agentul termic pentru apa caldă și căldură urmează să fie sistat în 8 puncte termice până joi, 10, noiembrie 2022, ora 23:00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Calea Ferentari, Șoseaua Sălaj și străzile Spătaru Preda și Năsăud.

În total, 70 de blocuri sunt alimentate prin intermediul punctelor termice care nu vor funcționa.

  • Conducta Magistralei Grivița, DN 700, în zona Bulevardului Geniului din Sectorul 6

Compania a anunțat că vor funcționa deficitar consumatorii din zona bulevardelor I. Ghe. Duca și Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord și Calea Plevnei. Această funcționare deficitară va fi remediată miercuri, 09.11.2022, ora 23.00.

  • Conducta DN 800, în zona Iuliu Maniu din Sectorul 6

Patru puncte termice, ce alimentează cu apă cladă și căldură 77 de blocuri și o grădiniță, vor fi oprite. Acestea vor fi oprite până miercuri, 9 noiembrie 2022, ora 23:00.

Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Bulevardului Iuliu Maniu și străzilor Valea Lungă și Vistiernicul Stravinos.

  • Conducta DN 600, în zona Calea Văcărești din Sectorul 4

Două puncte termice ce furnizează agentul termic pentru apă cladă și căldură vor fi sistate până joi, 10 noiembrie 2022. Acestea alimentează 38 de blocuri și Școala Generală nr. 100.

Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona Căii Văcărești.

185 de blocuri din București, lăsate fără apă caldă și căldură

În total, 185 de blocuri din București vor fi lăsate fără apă caldă și căldură, în perioada în care sunt efectuate aceste lucrări.

Termoenergetica le transmite bucureștenilor următorul mesaj:

Dispecerele și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Clienții care doresc să primească mai multe informații, au la dispoziție următoarele numere de telefon: 031.9442 și 0800.820.002.

De asemenea, bucureștenii au la dispoziție și aplicația TermoAlert, unde pot redea ce avarii există în oraș

Cookies