ARHIVA B365

Alte proteste anunţate în Bucureşti, în următoarea săptămână

Primăria Capitalei anunţă că, manifestările se vor desfăşura după următorul program:

1. Sindicatul National Imbunatatiri Funciare organizeaza in zilele de 26, 27 si 30 ianuarie 2012, intre orele 10.00-12.00 pichete de protest fata de neacordarea salariilor si fata de lipsa protectiei sociale salariatilor disponibilizati de la ANIF RA, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pe trotuar, intre cele doua porti de acces. Adunarea si defluirea participantilor se va face individual.

Nu se va bloca accesul in institutia pichetata. Nu se va perturba circulatia rutiera. O delegatie formata din 5 persoane se va deplasa la Minister pentru depunerea unui memoriu. (100 persoane/zi)

2. Reprezentantul unui grup de medici rezidenti, Dinu Andrei Antoniu, organizeaza in data de 25 ianuarie 2012, intre orele 10.00-12.00, pichet de protest pentru: suplimentarea locurilor de la examenul de Rezidentiat, sesiunea 2011, redistribuirea locurilor ramase neocupate in celelalte centre universitare, anularea hotararii de reexaminare pentru ocuparea locurilor ramase libere, la Ministerul Sanatatii. Pichetul va avea loc pe trotuarul de vis-a-vis de intrarea in Minister, in spatiul delimitat de fortele de ordine. Afluirea si defluirea participantilor se va face individual.

Nu se va perturba circulatia rutiera si pietonala si nu se va obstructiona accesul in institutia pichetata. (cca 50 de persoane).

3. Domnul Suciu Ambrozie organizeaza in perioada 01-15 februarie 2012, inclusiv sambata si duminica, intre orele 09.30-18.30, activitate de strangere de semnaturi pentru infiintare partid, in mai multe locatii din Capitala unde se va amplasa o masuta, dupa cum urmeaza:

– zona Pipera, la 100 metri fata de acces metrou;

– B-dul Lascar Catargiu intersectie cu str. G. Alexandrescu, pe trotuar;

– Piata Presei Libere, zona fostei Statui Lenin;

– Parc Unirii, trotuarul dinspre Magazin Unirea;

– intrarea in parc Izvor, la 100 metri fata de acces metrou;

– Big Berceni, pe trotuar;

– Gara de Est, pe trotuar;

– zona Lujerului, pe trotuar;

– zona Aparatorii Patriei, la 100 metri fata de acces metrou;

– zona Garii Progresul;

– parcul Garii de Nord, vis-a-vis de zona Coloane – Gara de Nord;

– zona Brancoveanu, la 100 metri fata de acces metrou;

– zona Facultatea de Constructii – B-dul Tei, pe trotuar;

– zona Facultatea de Drept, B-dul Regina Elisabeta, pe trotuar;

– zona Facultatii de Medicina, Bd. Eroilor Sanitari, pe trotuar;

– zona B-dul Aerogarii, vis-a-vis de Monument, pe trotuar.

Comisia de Analiză şi Avizare a Cererilor pentru Desfăşurarea Adunărilor Publice din cadrul Primăriei Capitalei susţine că nu se va obstructiona accesul la gurile de metrou şi nu se va perturba circulatia rutiera si pietonala. Vor participa circa 1-3 persoane/zi/locatie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button