Alte peste 150 de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură. Termoenergetica anunță noi avarii

10 nov. 2022
455 Afișari
Alte peste 150 de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură. Termoenergetica anunță noi avarii
Alte peste 150 de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură. Termoenergetica anunță noi avarii | Foto simbol: Pexels

Zeci de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă zilele următoare. Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) a transmis că începând joi, 10 noiembrie 2022, vor fi realizate lucrări în Sectorul 1 și în Sectorul 4.

Termoenergetica anunță avarii în sectoarele 1 și 4

După cum a informat Termoenergetica, în Sectorul 1 vor fi realizate lucrări de reîntregire a rețelei primare. În ceea ce privește lucrările din Sectorul 4, acestea vor fi efectuate pentru a remedia anumite avarii apărute la rețea.

Lucrările vor fi efectuate în următoarele zone:

  • Conducta Dn 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1:

Acestea au rolul de a reîntregi Magistrala Grivița, aferentă CTE Grozăvești. De asemenea, urmează să fie realizate probele de presiune pe un tronson de 1,2 kilometri de conductă montată de Compania Municipală Energetica Servicii.

În total, 25 de blocuri vor fi afectate până sâmbătă, 12 noiembrie, 2022, ora 23:00. Imobilele se află în zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara și Calea Dorobanți.

  • Conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu:

În această zonă sunt efectuate lucrări de remediere a unor avarii. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură urmează să fie sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23:00.

Punctele termice afectate sunt cele din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței. Acestea alimentează un total 150 de blocuri di Sectorul 4.

Peste 150 de blocuri din București, lăsate fără apă caldă și căldură

În total 175, de blocuri aflate în sectoarele 1 și 4 din București vor fi lăsate fără apă caldă și căldură, în perioada în care sunt efectuate aceste lucrări.

Termoenergetica le transmite bucureștenilor următorul mesaj:

Dispecerele și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Clienții care doresc să primească mai multe informații, au la dispoziție următoarele numere de telefon: 031.9442 și 0800.820.002.

De asemenea, bucureștenii au la dispoziție și aplicația TermoAlert, unde pot vedea ce avarii există în oraș.

Cookies