Alte întâmplări neplăcute în traficul din București: Un șofer STB a prins o fetiță în ușile autobuzului, mămica a fost revoltată

01 iun. 2023
1369 Afișari
Alte întâmplări neplăcute în traficul din București: Un șofer STB a prins o fetiță în ușile autobuzului, mămica a fost revoltată
Alte întâmplări neplăcute în traficul din București: Un șofer STB a prins o fetiță în ușile autobuzului, mămica a fost revoltată. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București

Un șofer de autobuz STB a făcut o faptă care a deranjat teribil o mămică din București. Femeia a povestit cele întâmplate pe Facebook, pe un grup destinat reclamațiilor STB.

„Nici nu apuca să urce lumea că el închidea ușile”

O mămică a fost foarte deranjată de comportamentul neadecvat al unui șofer STB. Femeia și-a povestit experiența neplăcută pe pagina de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”.

Bucureșteanca aștepta autobuzul în stația Piața Sudului, pe sensul spre metrou, împreună cu fetița ei. Când mijlocul de transport în comun a ajuns în stație, cele două au vrut să urce, însă nu au reușit. Din spusele femeii, șoferul STB-ului era grăbit și a prins-o pe fetiță între uși.

Acest conducător auto mi-a prins fetița între uși. Stație Piața Sudului, sens spre metrou. Eram în stație, nu alergam să prind mașina. Se pare că era grăbit.” a povestit P. P.

De asemenea, mămica a spus că șoferul a procedat la fel și în celelalte stații, nu a lăsat călătorii să urce:

La următoarele stații a procedat la fel. Nici nu apuca să urce lumea, că el închidea ușile.” – P. P.

O altă bucureșteancă a fost jignită de un șofer STB, atunci când i-a cerut să deschidă ușile

Luna trecută, o bucureșteancă a povestit pe aceeași pagină de Facebook că un șofer STB a avut un comportament neadecvat în timpul unei călătorii.

Femeia a vrut să urce în autobuzul liniei 117, pe data de 11 mai, alături de un copil în vârstă de 6 ani. În momentul în care mijlocul de transport a ajuns în stație, șoferul a refuzat să deschisă ușa din față pentru bucureșteancă și pentru copilul cu care era aceasta.

Bucureșteanca a spus că atunci când i-a atras atenția șoferului, acesta a început să o jignească și să îi vorbească vulgar.

Pentru început, a refuzat să deschidă ușa din față pentru a putea urca eu și copilul de 6 ani cu care eram, ușă pe care dacă voia, o deschidea, dacă nu, nu.
Apoi cand i-am atras atenția a început să mă jignească, toate astea în prezența copilului. Când i-am spus și eu că este nesi… mi-a răspuns, că sunt la fel și că ce învață un copil de la mine.” a povestit femeia pe Facebook
După ce a terminat cu jignirile la adresa femeii, șoferul a început să circule cu viteză și să nu respecte culorile semaforului.
După ce au încetat înjurăturile și cuvintele jignitoare, a început să circule ca un nebun, fără să mai țină cont de culoarea verde a pietonilor de la intersecții sau că are destui călători în autobuz. Circula cu viteză și punea frâne bruște atunci când era cazul.” a mai adăugat femeia
Acest comportament al unor șoferi de autobuz este des întâlnit în traficul din București. Mulți călători și-au povestit experiențele neplăcute pe Facebook.
Te-ar putea interesa și:
Cookies