Altă joi, altă ședință de sector la doi. Săptămâna asta, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din S2 în Parcul Morarilor, de la ora 18

13 mart. 2024
188 Afișari
Altă joi, altă ședință de sector la doi. Săptămâna asta, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din S2 în Parcul Morarilor, de la ora 18
Altă joi, altă ședință de sector la doi. Săptămâna asta, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din S2 în Parcul Morarilor, de la ora 18 | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că și în această săptămână va avea loc o întâlnire cu bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2. Se va discuta despre problemele pe care oamenii le întâmpină și despre modalități de remediere a acestora.

Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din S2 la o nouă întâlnire

Așa cum ne-a obișnuit deja, primarul Radu Mihaiu va organiza și în această săptămână o „ședință de sector”. Bucureștenii sunt așteptați joi, 14 martie 2024, în Parcul Morarilor.

Sunt așteptate toate persoane interesate de bunăstarea sectorului și care doresc să discute cu primarul despre problemele pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

Primăria sectorului 2 a transmis următorul mesaj:

Cei care locuiți în proximitate sunteți așteptați să vă expuneți opiniile cu privire la bunul mers al comunității noastre.

Edilul se ca întâlni cu cetățenii de la ora 18:00.

Lista temelor de discuție

Administrația publică a pus la dispoziție cetățenilor interesați de această ședință și o serie de subiecte pe baza cărora vor avea loc discuțiile din cadrul întâlnirii cu edilul. Iată care sunt acestea:

  • Mai multe locuri în creșe și grădinițe,
  • Spații verzi,
  • Curățenie și control,
  • Blocuri.

Pe lângă temele precizate mai sus, oamenii vor afla și detalii importante în ceea ce privește proiectele pe care le are Primăria. Se va discuta atât despre cele aflate în derulare, cât și despre cele pe care administrația publică dorește să le implementeze în viitor.

Primăria a transmis că în cadrul acestei întâlniri vor fi căutate cele mai bune soluții pentru remedierea problemelor care îi apasă pe locuitorii din Sectorul 2:

La fel ca și la celelalte întâlniri, veți avea ocazia să discutați și despre problemele cu care vă confruntați în comunitate, dar și despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul majorității.

Cookies